Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 13 z 75
A poza tym, ja już gdzieś pisałam mnie kręci bdsm i męża też. Więcej nie będę pisać bo tu są też młodsi. Nie będę ryć psychy ludziom
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Я удалю secret chat
A tak z nieco innej bajki , jak myslicie : wypada 40latce nosic bluzki przez ktore widac stanik ? Wczoraj sie o to pozarlam z mezem , bo jego zdaniem nie wypada w tym wieku..
Powiedz mężowi że jesteś zgrabna, ładna i nie masz czego się wstydzić.
Ja mam dzisiaj makijaż, mąż powiedział powiedział a jakbyś się pomalowała jak kiedyś. Efekt wszyscy mówią że wyglądam dziś na wypoczętą. Poważnie ja się nie maluje bo nie mam czasu nie lubię, nie chce mnie się. I nagle puf, każdy zauważa chociaż ja raczej noszę delikatne jak już
Я удалю secret chat
Asia - pokaz 👌. Uwazam ze taki lekki przeswit mniej prowokuje niz bluzka nieprzeswitujaca a zaslaniajaca lewdo polowe cycka.
Jest tak ciepło że choć w tym czym chcesz :) ja np nawet dekoltów nie lubię :) ale ja jestem brzydka i gruba także :) a makijaż widziałaś
Я удалю secret chat
No najmłodsza też nie jestem xD
Raczej tu jak weteranka emerytka
Я удалю secret chat
oj ja się czuję jak 20 latka xD