Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 7 z 75
Ewka mam konto 14 lat praktycznie od początku tego przybytku. Miałam 21 wiec byłam pełnoletnia nawet dla USA jak ją założyłam
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Sama nie wiem, zawsze mogę zrobić to co zawsze, po prostu się wylogować, i wrócić za kilka miesięcy lub jak na ogół bywa lat.
Я удалю secret chat
A wg to powinnam mieć specjalne odznaczenie na fotce „lider długowieczność” powinni takich jak ja nagradzać że wciąż są wierni
Я удалю secret chat
Jest tu paru takich. Co do nagród to popieram.Najchetniej widzialabym np.mozliwosc przyklejania jednoznacznej emotki na koncie desperatow sexualnych 😂😂. Ubywaloby ich w zastraszającym tempie 😂
Przeczytajmojopis godzinę temu
anfet4minka: A wg to powinnam mieć specjalne odznaczenie na fotce „lider długowieczność” powinni takich jak ja nagradzać że wciąż są wierni
Jest tu paru takich. Co do nagród to popieram.Najchetniej widzialabym np.mozliwosc przyklejania jednoznacznej emotki na koncie desperatow sexualnych 😂😂. Ubywaloby ich w zastraszającym tempie 😂 ostra wypowiedź
Hey. Bo ja "ostra" z natury jestem 😂
Niektórzy od 4h na nogach i już od dawna pracują.
Я удалю secret chat
Hahaha to mogę ciebie zjeść? Lubię pikantne przekąski hahaha
Hahaha to mogę ciebie zjeść? Lubię pikantne przekąski hahaha
Nie polecam. Jestem już stara i łykowata 😜
Muszę się czymś zając bo mnie się muzyka zapętliła :)
https://www.youtube.com/watch?v=lPBDevRCPw4
Я удалю secret chat