Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 5 z 75
Fajne sa te Twoje mebelki, ja mam duzo palet ale takich duuzych, chyba spróbuję swoich sil i cos ukrece :D
Hmm a od jak dawna macie tu konto? Bo ja się zastanawiam nad zamknięciem od jakiegoś czasu.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Nie szukam tu niczego, czasem przychodzę czytać taką odskocznie mam, ja wracam średnio raz na 3 lata od 2005 roku
Я удалю secret chat
Aśka , no co Ty 😬. Tez mialam usuwac ( mam 1,5 roku) bo wkurzają mnie niektorzy , ale szkoda mi bo poznalam kilka naprawde ciekawych osob do poklikania (a czesc z nich nie ma messengera). Uznalam ze zaloze swoje forum , gdzie osoby "nieproszone" nie bedą mialy wstepu i juz 😉.
Oam - jak tylko masz z czego to działaj 💪. Net sie ugina od inspiracji. Polukaj jakie mega są kwietniki z palet 😉
Nie mówię że nie poznałam tu fajnych ludzi, z niektórymi trzymamy sztamę od 15 lat, oczywiście nie tu :) ale rozmawiamy czasem. Ale tak ogólnie jak wchodzę rano, a tam tekst "200 zł za sex" albo "postawisz mi loda" to obawiam się że już nie pasuje
Я удалю secret chat
Oam problem w tym że co do mnie pisze jakiś dzieciak to takie propozycje. Wczoraj synek 25 lat on ma kasę daje 200 zł żeby go rozdziewiczyć. Odsyłam do agencji takich, no ale to jak rzepy. Blokuje to pojawia się następny deperat.
Я удалю secret chat
A ja Ci powiem, ze od kiedy zamiescilam fotke z tekstem na profilu to mam o aż 80 % mniej takich zdesperowanych sex- artystów