Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
lista tematów
Rozmowy o wszystkim i o niczym😜 strona 3 z 75
Konto usunięte: Wiesz - ja wychodze z zalozenia ze zakazane smakuje bardziej. Od pil roku mamy umowe , ze moze wypic max.2 tygodniowo a zazwyczaj i tak wypija 2-3 w mcu. Jak bym zabronila to by i tak zapewne popijal gdzies w krzakach z kumplami a tak to kulturaknie w domu.
O i tacy ludzie powinni miec jak najwiecej dzieci. Zdrowe podejscie, ale jakies zasady sa. Powinnas urodzic jeszcze z piecioro i uczyc inne mamy jak wychowywac :D. (Pozwolilem sobie mowic na ty)
Haha. Na jednym stanęlo. Jest odchowany i moge teraz myslec o sobie , swoich pasjach itd. Inne matki..kazda wychowuje swoje dzieci jak uwaza za stosowne.
Chyba mnie trafi..mam nowy tel.i ten sam problem.co w poprzednim. Za cholere nie moge nic zacytowac. Klikam i wyskakuje mi "cytuj" ale calej czesci i nie moge wyciąc. Az syna zawolalam i mowi ze faktycznie sie nie da. Ktos tak ma i wiec jak z tym sobie poradzic ?
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: Jest odchowany i moge teraz myslec o sobie , swoich pasjach itdO tak wreszcie mozesz skoczyc na bungee i zaszalec w Vegas, koniecznie ze slubem udzielonym przez pijanego krupiera... No chyba ze interesuja cie inne rzeczy...
No trochę w inną stronę. Myslalam nad robieniem czegos konkretnego , co kocham. Odnawiam meble prl, moze sprobuje sie tym zajmowac zawodowo .
Konto usuniÄ™te: Przeczytajmojopis: No trochę w inną stronę. Myslalam nad robieniem czegos konkretnego , co kocham. Odnawiam meble prl, moze sprobuje sie tym zajmowac zawodowo .Probowac zawsze trzeba! Tylko dziwi mnie to, ze komus podobaja sie te klocowate, ciezkie meble. Ja tam jednak wole nowoczesny desing...
Są gusta i gusciki. Ja np.kocham styl prl w nowoczesniejszym wydaniu. I jest na to spore zapotrzebowanie