Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
lista tematów
Rozmowy o wszystkim i o niczym😜 strona 2 z 75
Konto usuniÄ™te: coś mowil o tych balonach '18' ze kolega mial srebrne i ze jeszcze mozna kondomy nadmuchac.
Maz mial żalobe po mamie wuec 40ta byla tylko symbolicznie. Kurcze - niepotrzebnie pytalam o te pomysly na torty, bo kazdy mi sie podoba i mam dylemat 😊
Taki moj pomysl - myslalam zeby na ten wieczor nawet papier toaletowy kupic zabawny (z nadrukiem banknotow). Wpadlo nmi to w oko kiedys
Konto usunięte: Taki moj pomysl - myslalam zeby na ten wieczor nawet papier toaletowy kupic zabawny (z nadrukiem banknotow). Wpadlo nmi to w oko kiedys
Konto usuniÄ™te: Przeczytajmojopis: Taki moj pomysl - myslalam zeby na ten wieczor nawet papier toaletowy kupic zabawny (z nadrukiem banknotow). Wpadlo nmi to w oko kiedysHahaha!! Super pomysł! :D Przeczytajmojopis: Maz mial żalobe po mamie wuec 40ta byla tylko symbolicznie.Fatalnie... Nie dziwie sie ze nie chciał świętować, poza tym.. Ja osobiście uważam że urodziny czy święta to dzień jak każdy inny, jednie jedzenia jest więcej... :) Przeczytajmojopis: Kurcze - niepotrzebnie pytalam o te pomysly na torty, bo kazdy mi sie podoba i mam dylematGeneralnie to myślałam o cyckach (w staniku lub bez, jak kto woli) ze sztangą i dookoła rozsypana kasa. :D Wizualnie to widze, moze znajde coś podobnego :P
Tez mi sie podoba taki pomysl. Najlepiej jak by sie dalo gdzies obok tych cyckow wkomponowac kase i flache. Tylko zeby nie bylo przesadzone.
Nie żartuje :)
Konto usunięte: Nasz pokoj bedzie tez udostepniony, zeby bylo gdzie sie przespac. Wiec nie usmiecha mi sie w pawikach grzebac
Nie musisz ty grzebać, wystarczy jak rano obudzisz delikwentów żeby posprzątali to co zwrócili
Konto usunięte: A czego proponujecie unikac do jedzenia zeby jak najmniej zaszkodzic przy ew.mieszance alkoholi ?
Słodkiego + śledzika
HardStyle
Konto usuniÄ™te: Przeczytajmojopis: Więc moze ja zaczne : szukam pomysłów na 18ke syna, ktora odbedzie sie za kilka mcy u nas w domu.Chyba nieczesto zdarzaja sie tak wyluzowane matki. A co do piwa, to syn ma dobry gust, ten nowy desperados mojito rzadzi...
Wiesz - ja wychodze z zalozenia ze zakazane smakuje bardziej. Od pół roku mamy umowe , ze moze wypic max.2 tygodniowo a zazwyczaj i tak wypija 2-3 w mcu. Jak bym zabronila to by i tak zapewne popijal gdzies w krzakach z kumplami a tak to kulturalnie zazwyczaj w domu.