Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 1 z 75
Więc moze ja zaczne : szukam pomysłów na 18ke syna, ktora odbedzie sie za kilka mcy u nas w domu. Chętnie podejrze pomysly na: torta , smieszne dekoracje itp. Sporo tu osób mlodych, wiec napiszcie co Was na Waszych 18kach pozytywnie zaskoczylo, co mozecie polecic , moze pokazecie cos ciekawego ..?
On kocha sport - to jego całe zycie. Ustalilismy , ze po poludniu robimy skromne przyjecie rodzinne dla kilku osob , a wieczorem domówka dla mlodziezy (ok.10 osób) My wychodzimy na noc do sąsiadów.
I jeszcze sie zastanawiam jako osoba mało pijąca ( abstynentka z braku okazji 😜) co do alkoholi. Pewnie ktos z gosci jeszcze cos poprzynosi, ale w jego towarzystwie króluje desperados i zastanawiam sie jaki do tego ew. Alkohol, zeby po wymieszaniu mlodzież nie udekorowała mi pół domu pawiami😝.
A jaki sport kocha najbardziej, np : piłka nożna, F1 :)
Tylko bądź czujna, młodzi nie nauczeni picia to nie wiadomo jak na nie których działa Alkohol.
Dekoracja za darmo będzie
Haha. On kocha siłke, mma , kick bixing, kalistenika. coś mowil o tych balonach '18' ze kolega mial srebrne i ze jeszcze mozna kondomy nadmuchac.Myslalam nad kubkami i talerzykami typowo z motywem 18ki z tektury.
Owad - nie żartuj 😢. Nasz pokoj bedzie tez udostepniony, zeby bylo gdzie sie przespac. Wiec nie usmiecha mi sie w pawikach grzebac 😨. A czego proponujecie unikac do jedzenia zeby jak najmniej zaszkodzic przy ew.mieszance alkoholi ?