Wodzie że tutaj dużo dziewczyn dla których nie liczy się charakter i susza tylko piękno i grubość portfela kto zemna
lista tematów
Dziewczyny Które patrzą tylko na wygląd i kase strona 9 z 9
Bardzo mądrze wyraziłaś swoje zdanie i w 100% się z nim zgadzam. Ubolewam, że mało się tu udzielasz.. :( Nie ma takiej reguły, to zależy tylko od rozmówcy. :) Niestety ale tak to zabrzmiało. :) Faceci robią to samo. ;) Nikt nie zmusza cie do polemiki, a ujmowanie komuś na podstawie wypowiedzi jest bynajmniej nie na miejscu.
Konto usunięte: Popatrz tu na profile PRZYSTOJNYCH facetów, poczytaj komentarze pod nimi..laski same się wręcz narzucają..obudz się - jest XXI wiek
Przeczytajmojopis: Tu nic nie bylo o sponsorowaniu.Niestety ale tak to zabrzmiało. :)
Naprawdę ? Mam inne zdanie. Zresztą w tym temacie chyba glównym problemem jest ubliżanie osób ktore za wszelką cenę trzymają się swoich wersji i wyzywają, jak ktoś smie mieć odmienne zdanie i niedajboze sypnie przykladem
Konto usunięte: kasiaakika: Mało się tu udzielamBardzo mądrze wyraziłaś swoje zdanie i w 100% się z nim zgadzam. Ubolewam, że mało się tu udzielasz.. :( Przeczytajmojopis: Ty piszemy z wielkiej literyNie ma takiej reguły, to zależy tylko od rozmówcy. :) Przeczytajmojopis: Tu nic nie bylo o sponsorowaniu.Niestety ale tak to zabrzmiało. :) Przeczytajmojopis: Popatrz tu na profile PRZYSTOJNYCH facetów, poczytaj komentarze pod nimi..laski same się wręcz narzucają..obudz się - jest XXI wiekFaceci robią to samo. ;) AnusToKupa: szkoda dyskusji Nikt nie zmusza cie do polemiki, a ujmowanie komuś na podstawie wypowiedzi jest bynajmniej nie na miejscu.
Akurat ty jestes ostatnia osoba ktora moze tu kogokolwiek umoralniac.
[quote=BekaZciebieModzie]Przeczytajmojopis: NapiszDooMnie: Przeczytajmojopis: iech mnie teraz ktoś wyprowadzi z błędu,
kłamiesz
Udowodnij, bo ja akurat mam screen rozmowy wiec...😉Przeslij mi go na pw
przeciez mam Cie na czarnej liscie i oboje wiemy, ze nie bez powodu.
Konto usunięte: [quote=BekaZciebieModzie]Przeczytajmojopis: NapiszDooMnie: Przeczytajmojopis: iech mnie teraz ktoś wyprowadzi z błędu,
kłamiesz
przeciez mam Cie na czarnej liscie i oboje wiemy, ze nie bez powodu.
Wspolczuje mezowi. Szczerze i z calego serca. Pozdrow
[quote=AnusToKupa]Przeczytajmojopis: [quote=BekaZciebieModzie]Przeczytajmojopis: NapiszDooMnie: Przeczytajmojopis: iech mnie teraz ktoś wyprowadzi z błędu,
kłamiesz
przeciez mam Cie na czarnej liscie i oboje wiemy, ze nie bez powodu.Wspolczuje mezowi. Szczerze i z calego serca. Pozdrow
A to dlaczego ?? Wspolczujesz kazdej mezatce, ktora tu ma konto ? Bo sobie wymysliles, ze jest to portal typowo matrymonialny ?? Nie musi moja osoba odpowiadac Tobie, wazne , ze odpowiada tym, co trzeba. To chyba tyle w temacie. Milego wieczoru
kłamiesz
przeciez mam Cie na czarnej liscie i oboje wiemy, ze nie bez powodu.Wspolczuje mezowi. Szczerze i z calego serca. Pozdrow
A to dlaczego ?? Wspolczujesz kazdej mezatce, ktora tu ma konto ? Bo sobie wymysliles, ze jest to portal typowo matrymonialny ?? Nie musi moja osoba odpowiadac Tobie, wazne , ze odpowiada tym, co trzeba. To chyba tyle w temacie. Milego wieczoru
Konto usunięte: AnusToKupa: Przeczytajmojopis: BekaZciebieModzie:[quote=AnusToKupa]Przeczytajmojopis: [quote=BekaZciebieModzie]Przeczytajmojopis: NapiszDooMnie: Przeczytajmojopis: iech mnie teraz ktoś wyprowadzi z błędu,
kłamiesz
Wez tabletki. Serio mowie.