Wodzie że tutaj dużo dziewczyn dla których nie liczy się charakter i susza tylko piękno i grubość portfela kto zemna
Dziewczyny Które patrzą tylko na wygląd i kase strona 7 z 9
No w czasach wolności seksualnej jest zasada 80/20 więc desperatów nie brakuje. Zresztą nawet na fotce to widać, elegancki chłopaczek 7/10 ma 1-2 wiadomości na tydzień, a gruba brzydka z Brajankiem w wózku 3/10 kilkanaście wiadomości dziennie.
To później takie wyposzczone typki rzucają się na panny jak pies na kość :)
To na pewno nie jest powód, żeby ktoś nie chciał z Tobą być. Nie ma nic gorszego niż kobieta zachowująca się jak pijane dziecko we mgle, która nie wie co ma robić i wszystko trzeba robić za nią. Samodzielność i własne pasje zawsze na plus. Co innego kiedy facet chce, żebyś mu np. w czymś pomogła przy domu co jest istotne, a Ty mówisz że w to wbijasz bo lecisz na trening - wtedy to jest okazanie braku szacunku i według mnie to jest prawdziwa prawdziwy powód dla którego ktoś by nie chciał z Tobą być.
Czyli jak np. spodoba Ci się kupel z treningów i chcesz sobie z nim spędzić noc, to facet z którym jesteś w związku powinien grzecznie czekać na Ciebie po tej nocy z różą w zębach i kolacją, bo "nie mów mi co mam robić i jak żyć"? That's never happened - bo z takim pantoflem nawet najbardziej zmanierowana kobieta by nie chciała być :)
Czyli jak np. zachoruje i nie będzie mógł kontynuować swojego hobby to "wyjazd"? No widać z każdym wpisem, że szanujesz swojego potencjalnego faceta mniej niż buty do biegania - ewidentnie to jest powód, żeby nie być z Tobą w związku.
To nie tak, że ja stawiam jakis trening ponad wszystko, nawet zdrowie bliskich, tak źle ze mna nie jest, opiekuję sie chorą mamą, która ledwo chodzi o kulach do toalety(jeszcze) chodzę do pracy 3 zmianowej, jutro wtac muszę o 6 zeby wszystko ogarnąć i jechac do pracy na 14 ale czas mam zaplanowany już dzisiaj, inaczej wiecznie bym mówiła że nie zrobię tego czy tamtego bo nie zdążę.
zwiariował z pantoflem nie wytrzymałabym, chodzi mi o dzielenie wolnego czasu, bo są rzeczy które muszę zrobić najpierw.
No tego też nie mogę ogarnąć, dlaczego często na serwisach typu fotka.prl Grażyny 2/10 mają atencję i po co faceci robią z siebie takich błaznów, żeby zamoczyć?
Przez te okropne zasady banowania osób bez zdjęć cała moja misterna konspiracja się zawaliła :D
ODPOWIADAM:
GDYŻ
Dla Ciebie sytuacja totalnie abstrakcyjna, bo jeśli chcesz to możesz mieć seks w mniej niż 30 minut ale większość facetów musi stawać na głowie, żeby w ogóle cycka na żywo zobaczyć także... W tej kwestii nie ma równości płci :)
Tu się nie zgodzę, żeby faceci musieli stawać na glowie, żeby "zamoczyć". Moj syn ma tez konto na podobnym portalu - jest przystojny, wysportowany. Laski juz w pierwszej wiadomosci wysyłają mu nagie fotki i teksty typu "mogę Ci obciągnąc jak pójdziesz ze mną na impreze do kumpeli" ( hmmm jakos trzeba błysnąć przed kolezankami) lub "masz dziewczyne ? Bo jak nie to ja chetna, mam duzy biust i glebokie gardło". I to gówmiary 15- 20 lat. Teraz wystarczy że facet względnie wygląda, żeby sciągać majtki.
No tak ale ona ci obciagnie tylko ze ty musisz ja zabrac na ta impreze i byc jej sponsorem. Im wiecej piszesz tym bardziej sie pograzasz xdddd
[quote=AnusToKup No tak ale ona ci obciagnie tylko ze ty musisz ja zabrac na ta impreze i byc jej sponsorem. Im wiecej piszesz tym bardziej sie pograzasz xdddd
Tu nic nie bylo o sponsorowaniu. To mialy byc imieniny jej kolezanki. Nie dopowiadaj sobie 😉
Nie wiem w jakim swiecie ty zyjesz xd rzeczywisty swiat wyglada tak ze to faceci musza sie starac. Tu masz ciekawy link:
Moze w taki sposob zrozumiesz.
https://m.youtube.com/watch?v=xqiSQiJZa1A
Ty piszemy z wielkiej litery 😉. W jakim swiecie żyję ? Realnym a nie opierajacym się na linkach w necie.To , że co poniektórzy starają się jak mogą i im nie wychodzi , to nie znaczy, że w kazdym przypadku tak jest. Popatrz tu na profile PRZYSTOJNYCH facetów, poczytaj komentarze pod nimi..laski same się wręcz narzucają..obudz się - jest XXI wiek