Wodzie że tutaj dużo dziewczyn dla których nie liczy się charakter i susza tylko piękno i grubość portfela kto zemna
Dziewczyny Które patrzą tylko na wygląd i kase strona 8 z 9
Albo umieszczają swoje zdjęcia, eksponując swoje wdzięki, na portalach, by się tylko napawać komentarzami śliniących się samców.
Gdzieś ktoś coś takiego napisał:
"Neil Armstrong był na księżycu i zrobił 7 zdjęć, kobieta wyszła do ubikacji i zrobiła 40"
Haha. Bo taka prawda.jak sie nie ma czym błysnąc, to się pokazuje cycki.
Podobno przed TWOIM synem kobiety w wieku 16-40 lat układają dywan z własnej bielizny jak idzie po mieście, jak szedł na studia to rektor drugiego dnia dał mu profesurę, a jak się przyjmował do pracy to prezes wybiegł ze swojego gabinetu i oddał swoje stanowisko...
Gdyby 80%ć typków nie było przeciętnymi Mireczkami z zakresu 4/10 do 7/10, to nie byłoby tych wszystkich desperatów na fotce śliniących się nawet do jakiś mamusiek 30+ z nadwagą.
Niemniej tak serio to nie wiem czego nie zrozumiałaś z tego wykresu: https://dicipres.files.wordpress.com/2012/04/mating_cad_dad-copy1.jpg Przecież do tego odnosił się mój pierwszy wpis w tym wątku -> ziomeczek 8/10 zgarnia laski od 3/10 do 7/10 które sypią się z nim jedna po drugiej, tym samym zgarnia on potencjalne partnerki wszystkim poniżej matrymonialnego łańcucha pokarmowego z którymi byłyby w stanie stworzyć stabilny związek, a nie tylko Smash&Dash lub jak kto woli Pump&Dump. Taka jest konsekwencja wolności seksualnej - stąd wysyp samotnych matek i desperatek z fotki które po przemieleniu przez kilkudziesięciu kolesi będących ligę wyżej od nich stają się feministkami obrażonymi na złych mężczyzn którzy je odrzucili, albo szukają frajera którym będą gardziły ale będzie im sypał pieniążkiem na ich zachcianki marząc, że kiedyś znowu posiądzie je jakiś koleś powyżej ich ligi (co z chęcią uczynią jeśli tylko będą miały okazję, bo wtedy to jest przygoda a nie zdrada) :)
PS. Dziękuję za kolejne potwierdzenie tego o czym pisałem JUŻ NA SAMYM POCZĄTKU :)
===========================================================
Większość z tych panien to ćpunki, na badaniach zależy im mniej niż na kolejnym strzale towaru pod "ostre balety". Alfonsi też jakoś specjalnie nie wnikają, bo panna jest w biznesie kiedy ma 18-30 lat później bardziej się opłaca wziąć "nowy narybek", niż trzymać na lokalu stare próchno które tylko odstrasza potencjalnych klientów. Wyjątek stanowią VIP prostytutki, dla VIPów bo tam gostek płaci 1000 PLN/h nie dlatego, że cipka tej panny jest jakaś wyjątkowa bo jest taka sama jak 90% innych kobiet tylko za to, że żona się nie dowie ani nie załapie żadnej wenery (co się by łączyło z tym, że żona by się dowiedziała).
"Bierność, masochizm i NARCYZM są najbardziej znamiennymi, uwarunkowanymi biologicznie cechami kobiet."
MGTOWwinner - nie wiem skąd w Tobie tyle jadu i zawisci. Tego co zlinkowales, to nawet nie czylałam , bo po prostu nie mialam ochoty. Moj syn jest za mlody na studenta i nie wiem dlaczego tak Cie boli fakt, że podoba się kobietom i nie mozesz sie z tym pogodzic (może zazdrość ze Ty nie cieszysz się az takim powodzeniem..? Widzę ze nałapałes sporo X ) Ty wiesz swoje, ja swoje - nie widzę sensu sie wdawac w dalszą dyskusję z kims, kto uparcie sie trzyma swoich racji i inne argumenty do Ciebie nie docierają. Miłego dnia.
https://pl.wikiquote.org/wiki/Zygmunt_Freud
"BIERNOŚĆ, masochizm i narcyzm są najbardziej znamiennymi, uwarunkowanymi biologicznie cechami kobiet."
Ja tylko szydzę z przytaczania przykładów które nie są weryfikowalne, bo jak mam zweryfikować że Twój syn (a raczej to co o nim piszesz) jest reprezentacyjną grupą mężczyzn opisujących dane zjawisko?
Trochę zabawne, że Twój każdy kolejny argument tylko potwierdza moje argumenty o czym wspominam za każdym razem, a Ty z bezsilności zmuszona zostałaś do wycofania się ale odwracasz kota ogonem żeby Twoje było na wierzchu :)
Znów zataczamy krąg i wracamy do argumentacji na lvl "stulejarze którzy nie ruchają dużo różnych lasek nie mają prawa głosu". Może pora wymyślić coś nowego? Czy mam kopiować własne odpowiedzi na te same zarzuty jak w dniu świstaka?
Tracisz swoj czas xd ona "zyje w realnym swiecie a nie w swiecie linkow" xddd przypomina mi to typowa dyskusje na fotce typiara vs mezczyzni. Oni jej logiczne argumenty a ona to co jej sie wydaje xd baby wszystko wiedza najlepiej takze szkoda dyskusji xd
Anustokupa (bez komentarza). Tak sie udzielasz a zobacz co soba prezentujesz..najpierw Cie bloknelam bo narzucales sie oblesnie z sex propozycjami a teraz mi publicznie ublizasz. Nic dodac - nic ująć
Lecz sie czlowieku w zyciu ci niczego nie zaproponowalem i nie zaproponuje xdddddddd
Nie znam cie i nie chce znac xddd masz problemy z glowa czlowieku hahahahahahahahahahahahahahaha