Czy znajdują się na tym portalu osoby którym zależy na normalnej znajomości/relacji?. Smutne to
Czy istnieje prawdziwa znajomość strona 6 z 8
Cześć Wszystkim :). Od razu chciałem przeprosić za moją nieobecność tutaj .
Widzę że się rozwinął post i dobrze bo można się wielu rzeczy ciekawych dowiedzieć i przy okazji może kogoś poznać
A co do tematu to postaram się być już na bierząco.
Pozdrawiam
@piekloWgDantego Masz racje co do zdania ( dobrymi chęciami ,to piekło jest wybrukowane. ) Ale musisz mnie lepiej poznać by wnioski wyciągać bo człowieka po okładce się nie ocenia
Cześć 😀 od założenia tematu do dziś twe odczucia zmieniły się odnośnie tego portalu i ludzi ?
Cześć . Nie wiem jak na to patrzeć teraz , mało brakło i bym ten portal skasował bo już zwątpiłem . Zmieniły się moje uczucia , już mniej boli to że wchodzą na mój profil i uciekają z niego , że mało kto odpisze mi na wiadomość . Hmm, dochodzę do wniosku że te osoby to albo nie są prawdziwe albo im nie zależy na prawdziwej relacji czyli znajomości . Mam dystans, nie oceniam. Chodź boli mnie to że tak mnie odbierają ludzie.
Czy ja aż tak źle wyglądam ?:D . Że ode mnie uciekają :DD. Czy po prostu nie mają mi nic ciekawego do powiedzenia , bo tutaj to większość ludzi szukających przygody, sponsoringu czy z depresją i kompleksami . Do takich wniosków dochodzę
Łe chłopie ,takimi pierdołami się nie przejmuj. Myślisz ,że u innych to inaczej wygląda? Niestety to nie al/legro ...wchodzisz i bierzesz co Ci się podoba . Po drugiej stronie (teoretycznie ) też są ludzie ,z mniej lub bardziej zwichrowaną psychiką . Prędzej czy później ktoś się trafi. W myśl zasady, żeby wygrać trzeba grać.😀
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Czyli już mamy jakąś różnorodność😂
Przygody kiedyś się kończą.
Przy sponsoringu wypłaty też kiedyś braknie.
Na depresje lekką bierze się kąpiel z olejkami ,na cieższą już z suszarką.
A kompleksy po prostu z czasem się zabliźniają.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.