PrzypadkowyJa
PrzypadkowyJa
  24 kwietnia 2019 (pierwszy post)

Czy znajdują się na tym portalu osoby którym zależy na normalnej znajomości/relacji?. Smutne to

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  3 maja 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: czesto ten portal interpretuje Jako kabareton. :) Rozwija on moją wyobraźnię i uczy radzić sobie ze złem. :D

Rózni ludzie tu są. Czesc faktycznie nadaje sie do kabaretu. Czesto juz sam nick zwala z nóg. Ale trafiają sie tez wartosciowe osoby
bozaowieczka
bozaowieczka
  3 maja 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: wartosciowe osoby

Wartościowi są wszyscy ludzie, po prostu smuci mnie ich zachowanie, a zło brzydzi.
Konto usunięte
Konto usunięte: sam nick zwala z nóg

O ile ma sympatyczny przekaz jest dla mnie do zaakceptowania.
Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  3 maja 2019

A jak ma niesympatyczny ?? Własnie....

bozaowieczka
bozaowieczka
  3 maja 2019

Sympatię pojmuję jako coś miłego, dobrego w odbiorze. Niestety za dużo jest zła i złośliwości, kłamstw.

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  3 maja 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Sympatię pojmuję jako coś miłego, dobrego w odbiorze. Niestety za dużo jest zła i złośliwości, kłamstw.

Było , jest i bedzie. Life is brutal
bozaowieczka
bozaowieczka
  3 maja 2019

Natura kontra środowiska kultura?d83dde09 Wygrywa natura, a prawdziwą naturą człowieka jest kochać i być kochanym, życie w harmonii.

piekloWgDantego
Reputacja: 103 | BluzgometrTM: 7
piekloWgDantego
  4 maja 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Przeciez taki glosik to tylko zabawa a nie wyrok

Jeśli w berka bawią się dwa tygrysy ,to jest to zabawa ,a jeśli w tego samego berka dwa tygryski bawią się z zajączkiem ,to jest to wyrok.

Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.

bozaowieczka
bozaowieczka
  4 maja 2019

Zajączek jest mały, zwinny i trudny do złapania przez dużego kota. I sympatyczniejszy. 263a Widziałem już siatki zakładane na granic rolniczych pól i lasów na zające i króliki.

Informatorfotki
Informatorfotki
  4 maja 2019

Witam

piekloWgDantego
piekloWgDantego
  4 maja 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Zajączek jest mały, zwinny i trudny do złapania przez dużego kota.

Józku,ale głodne kotki potrafią być zwinniejsze od zajączka i do tego mają przewagę liczebną ,umieją ze sobą współpracować co jest ich dużą zaletą .

piekloWgDantego
piekloWgDantego
  4 maja 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam

Sie masz ? Co tam w fotkowym świecie ,jakieś ciekawe informacje niesiesz? Tylko bez obaw posłańca się nie zabija.

Informatorfotki
Informatorfotki
  4 maja 2019

@piekloWgDantego ; Różne informacje mam np staram się pomóc uczestnikom fotki / forum np na różne tematy

piekloWgDantego
piekloWgDantego
  4 maja 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: @piekloWgDantego ; Różne informacje mam np staram się pomóc uczestnikom fotki / forum np na różne tematy

A ktoś kiedyś zwrócił sie do Ciebie z prośbą o pomoc. Skoro jesteś chętny do pomocy to aplikuj na moderatora.

Informatorfotki
Informatorfotki
  4 maja 2019

Tak @piekloWgDantego zwrócił się uczestnik fotki tylko z z przykrością informuje Cie źe nie mam upoważnienia od tej osoby by ujawnić nicku tej osoby by pojawił się na forum tutaj .

oam
oam
  4 maja 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: @piekloWgDantego ; Różne informacje mam np staram się pomóc uczestnikom fotki / forum np na różne tematy
To fajnie!
Konto usunięte
Konto usunięte: Zajączek jest mały, zwinny i trudny do złapania przez dużego kota. I sympatyczniejszy. Widziałem już siatki zakładane na granic rolniczych pól i lasów na zające i króliki.
2x miałam krolika i gdybym miala wybrac to tym razem wybor padl by na kota. 😜
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.