Czy znajdują się na tym portalu osoby którym zależy na normalnej znajomości/relacji?. Smutne to
lista tematów
Czy istnieje prawdziwa znajomość strona 3 z 8
Mi chodziło o to , ze "odważnie" to zbyt mało adekwatne pojęcie. Dla mnie to tandetna glupota najnizszego szczebla. No kto normalny sie tak zachowuje ??
Wiesz wśród ludzi są takie powiedzenia "jak traktujesz Boga swego, takim jesteś...". Te cytaty można odnosić też co do chleba itd..
Jak można ufać temu, który zdradził Istotę doskonałą? Nie tylko wykazałeś się brakiem wierności ale też głupotą, więc zdradliwy będziesz wobec ludzi, aniołów i każdego innego stworzenia Bożego.
Fakt przez całe życie nigdy nie spotkałem równie podłego stworzenia.
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: Ale co tutaj bóg ma do rzeczy ?
Wiesz wśród ludzi są takie powiedzenia "jak traktujesz Boga swego, takim jesteś...". Te cytaty można odnosić też co do chleba itd..
Jak można ufać temu, który zdradził Istotę doskonałą? Nie tylko wykazałeś się brakiem wierności ale też głupotą, więc zdradliwy będziesz wobec ludzi, aniołów i każdego innego stworzenia Bożego.
Fakt przez całe życie nigdy nie spotkałem równie podłego stworzenia.
Ja akurat jestem ateistką więc.. 😜
Ale zauwazcie, ze ten portal ( jak sama nazwa mówi) daje opcje głownie oceniania/komentowania FOTEK własnie.
I tutaj należy się zastanowić ,czy lepiej tortem dzielić się z kolegami czy zwykłe ciastko zjeść w samotności.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Trudno sobie wyobrazić moim zdaniem ludzie przychodzą tu mile spędzić czas ,zabawić się ale tez jest możliwość kogoś tu poznać i nawiązać nową znajomość.
Taka podobno jest idea tego portalu. Tylko co kogo obchodzi po co inni tutaj przychodzą? Znaj swój cel i zamiar.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.