Czy znajdują się na tym portalu osoby którym zależy na normalnej znajomości/relacji?. Smutne to
Czy istnieje prawdziwa znajomość strona 5 z 8
@piekloWgDantego Na co dzień jestem wolontariuszem dla osób niepełnosprawnym oraz uczę się na terapeutę dla osób niepełnosprawnych . W moim charakterze widnieje cecha Pomocy i dlatego lubię pomagać .
Prędzej zjedzą siebie nawzajem, niż się podzielą. Do tego nie wierzę w ich mnogość, bo to tylko zabieg psychologiczny, wierności sobie nie dochowają, a współpraca oparta jest o zaufanie. Więc nie ma tygrysów, a jest tygrys.
Miałam królika... w lodówce chyba. Widzisz hodowla może i ciekawa, królik sympatyczny i zależny od człowieka, a kot.... to mimo wszystko drapieżnik w minaturce i raczej wolę nie wiedzieć co zjada gdy jego hodowca nie patrzy. Do tego jest niezależny, to chyba jego największa zaleta ale i fałszywa. Patrząc na psa, widzisz czasem beztroską radość i miłość do swojego ludzkiego przyjaciela, do grobowej deski.
@piekloWgDantego Wiek jest podany na moim profilu . A co do twojego drugiego pytania to wiedzę czerpie z pokolenia na pokolenie . Na moim awatarze widnieje moja partnerka życiowa oraz moja osoba .
Moja partnerka tak samo jest wolontariuszką tak jak ja a resztę informacji na jej temat niestety nie udzielam bez jej wiedzy @piekloWgDantego
Aż tak mnie to nie interesuje ,sądziłem ,że służysz pomocą.
Czyli żadnej teorii ,jedynie praktyka. Powoli zaczyna być to zauważalne.
Super ,tylko nie tak brzmiało moje pytanie .
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Te prawdziwe pewnie tak ,ale te wymyślone na potrzebę chwili żyją w symbiozie.
Albo widzisz zwierzęcy instynkt przetrwania .
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.