Są tutaj tacy?
Narodowcy/Endecy/Patrioci strona 8 z 9
PIOTR REISS pilkarz Lecha wy tumany naziolskie
Piotr Reiss (ur. 20 czerwca 1972 w Poznaniu) – polski piłkarz występujący na pozycji napastnika. Wychowanek Lecha Poznań, król strzelców polskiej Ekstraklasy, członek Klubu 300 oraz reprezentant Polski. Były trener piłkarzy Tarnovii Tarnowo Podgórne. Pięciokrotny laureat Srebrnej Piłki Głosu Wielkopolskiego dla najlepszego piłkarza Wielkopolski. Współzałożyciel Akademii Piłkarskiej Reissa, szkolącej dzieci w kierunku rozwoju sportowego.
Zalosne - ZAWSZE TVN - wiesz mlodzi wola neta, tego w ktorym cieciu tak trolujecie, ale my nie na TVN wychowani (moi ZNAJOMI tez) anty PIS ANTY prawactwo, ANTY cala "NSDAP" banda, jak kibolstwo, jak wasi "radykalowie" mlode pokolenie chce zyc normalnie, no chyba ze motloch a la plebs, takim to burda odpowiada.
Kibol. pener, ment ot "patriota" a la prawactwo ZADNYCH radykalow bucu
Parafrazując Mato Salvaniego... skoro uważasz że torllujemy... Tu jest Polska, tutaj obchodzi się św Bożego Narodzenia! Nie podoba ci się szopka, bicie dzwonów, wyjedź! Świat jest wielki Poza tym o czym z tobą środku z kapusty dyskutować jak ty masz problem ze zrozumieniem podstawowych rzeczy i trzeba by było tłumaczyć ci od podstaw, a mnie się nie chce!!!
Parafrazując Mato Salvaniego... skoro uważasz że torllujemy... Tu jest Polska, tutaj obchodzi się św Bożego Narodzenia! Nie podoba ci się szopka, bicie dzwonów, wyjedź! Świat jest wielki Poza tym o czym z tobą środku z kapusty dyskutować jak ty masz problem ze zrozumieniem podstawowych pojęć i trzeba by było tłumaczyć ci od podstaw, a mnie się nie chce!!! Prawak, to nie to samo co prawicowiec
Nawet tutaj zawitała święta wojna pomiędzy pseudokomuchami na utrzymaniu tatusia i pseudopatriotami na utrzymaniu mamusi
Obie strony siebie warte
A czym tak na prawdę jest patriotyzm?
Bo chyba nie darciem mordy na wiecach i paradowaniem pod flagą (hiszpanskiej?)falangi
Może ekonomiczny? Kupuj polskie produkty w polskich sklepach tylko jakie zostały poza kartoflami?
To może pracuj u Polaka? Ale jak skoro płaci tyle że na życie nie wystarcza chyba że na państwowym...
To może poszanowanie tradycji? Kartki świąteczne z Mikołajem rodem z reklamy Coca coli czytane przy wigilijnej kolacji z norweskim łososiem w roli głównej i koreańskim telewizorem odtwarzajacym w tle amerykańską piosenkę (WHAM!) Puszczoną przez niemiecką stację
Typowy "prawicowiec" drze ryja o patriotyzmie pracując we francuskim markecie sniąc o niemieckim samochodzie.
Typowy "lewicowiec" mamrocze coś o równości społecznej kiedy mama opłaca rachunki i myli biedak cenzurę wypowiedzi z walką o wolność słowa
Za stara jestem na to by mi mamusia rachunki płaciła i zbyt wolnościowa. To jest kierfa dużo pisania i zacząć należy od wyborów czyli delegowania swoich przedstawicieli do rządu w celu uzyskania konkretnych rozwiązań! Jeżeli ja kogoś tam deleguje, to mam prawo oczekiwać konkretnych rozwiązań, rozliczać ich z dokonań i patriotyzmu, a tych niestety brak! To początek do dyskusji i zrozumienia patriotyzmu. Jak wybraliśmy PiSdy do rządu który nie wybraliśmy my, tylko wybrano za nas.... dla przypomnienia Nocna zmiana 2 .... to mamy szit