Są tutaj tacy?
Narodowcy/Endecy/Patrioci strona 6 z 9
Taaaa widzę jak to się odbywa.... dotacje do szpitali, rolnictwa, sadownictwa, renty, dopłaty do zatrudnienia, a Ukraina pluje nam w twarz ustawą o kombatantach z UPA. Faktycznie Ziutek wstajemy z kolan, prosto na ryj Teraz w ramach podziękowania, przyślą nam- swoje śmieci!
A nie podpisałam.... Centrum Menora w Dniepropietrowsku na Ukrainie....
Jasiu, weź nie pytaj, weź "wytrzeźwiej"
Ech... Zobaczcie sobie jak powtawalo NSDAP, cala droge hitlera do wladzy, nacjonalizm i ile zla spowodowal, miliony ofiar. A pozniej drodzy "narodowcy" zastanowcie sie czy warto? Przykladowe pozycje:
1. Apokalipsa. Siła Hitlera (2011-) miniserial
Apocalypse - Hitler
1. Hitler: Narodziny zła (2003) TV
Hitler: The Rise of Evil
to tak na szybko, spac mi sie chce nie szukac, a bylo wlasnie w tv, takich filmow jest multum i pokazuja jak wiele zla skrajnie nacjonalistyczna i rasistowska postawa dala swiatu. Badzcie patriotami wspierajac kraj a nie "bijac i wyzywajac" kazdego kto mysli inaczej.
A niestety z tym sie nam kojarza ONRy i inne "organizacje" (BTW Pilsudski ONR zdelegalizowal za radykalizm....
Na komentowanie niektórych głupot, naprawdę szkoda mojego czasu więc zostawiam was w waszym rosole-gotujcie się dalej
Szkoda że nie zahaczyłeś o Cze, bo jest w modzie i Stefcia Bnderę, bo też kwitnie i skupiłeś się na"biednym" Adolfie który ma mln naśladowców w Niemczech i nikt nie zdelegalizował ale kur... stek bzdur...! Skąd oni cię wyczarowali