Są tutaj tacy?
lista tematów
Narodowcy/Endecy/Patrioci strona 5 z 9
Tak utożsamiam to z miłością do własnej kultury, tradycji, Ojczyzny i narodu. Każdy obywatel świata ma swój kraj i rząd który wybiera i ma prawo tylko od nich oczekiwać pomocy i wsparcia! Ja mogę, ale nie mam obowiązku troszczyć się o cały świat i każdego murzyna który nie przybył tutaj z rejonów objętych wojną, bo nawet Syria wprowadziła ustawowo św Bożego Narodzenia i ogłosiła swoją niepodległość i wyzwolenie od ISIS, tylko przyjechali tutaj z całej afryki po to żeby skolonizować i wymordować europejczyków. A ty nazywaj to jak chcesz
Pisałem o nienawiści skierowanej do własnego narodu. m.in. miałem na myśli prześladowania religijne, dopiero przyznanie swobód wyznaniowych przyczyniło się do rozkwitu Rzeczpospolitej.
W paru konfliktach Polska była agresorem: zajęcie Kremla, Zaolzie.
Kierowanie się nienawiścią jest niszczące, wiadomo to od czasów nauk Chrystusa. Przebaczenie i życie w zgodzie jest drogą do budowania harmonii.
Konto usunięte: MilosciBezGrzechu: Kwiatuszku ty to się utożsamiasz z miłością.Tak utożsamiam to z miłością do własnej kultury, tradycji, Ojczyzny i narodu. Każdy obywatel świata ma swój kraj i rząd który wybiera i ma prawo tylko od nich oczekiwać pomocy i wsparcia! Ja mogę, ale nie mam obowiązku troszczyć się o cały świat i każdego murzyna który nie przybył tutaj z rejonów objętych wojną, bo nawet Syria wprowadziła ustawowo św Bożego Narodzenia i ogłosiła swoją niepodległość i wyzwolenie od ISIS, tylko przyjechali tutaj z całej afryki po to żeby skolonizować i wymordować europejczyków. A ty nazywaj to jak chcesz
"potęgą, której nikt na świecie przeciwstawić się nie zdoła"
O, Panie! Normalnie imperium Klingonów, będziemy panować we wszechświecie?
Potęgą Wiesz co? Niech ludzie będą po prostu dla siebie ludźmi, a nie potęgami Niech się nie wywyższają, a szanują i kochają jak bracia i siostry.
Powiało grozą Panie Janku. :) Wolę jednak Janka z Czarnolasu, milszy jakiś....
Grafika zawierała link do innej strony.
Dozwolone są na forum linki wewnętrzne do fotki, o ile są zgodne z regulaminem działu i na temat. Dodatkowo dozwolone są linki do jutuba o ile są zgodne z tematyką działu i zasadami regulaminu.
Na profilach można mieć linki do swojego fejsa, insta itp.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!