ASZABENE
ASZABENE
  19 marca 2018 (pierwszy post)

Jakie waszym zdaniem jest najczęściej pojawiające się słowo w postach na tym forum .
Moje dwa typy to :
1 normalny
2 żenada

RedRiding
RedRiding
  2 kwietnia 2018

Na mój argument ty możesz wystawić 100 kontr ale jak narazie, to ten twój bulterier spuścił grzecznie uszy po sobie i odmaszerował.Zero kontr tylko próby ominięcia tematu i rozpaczliwe szukanie tematu pobocznego. Gdzież go masz?

ASZABENE
ASZABENE
  2 kwietnia 2018

Bo widzisz ,prawo jest jak płot ,lew przeskoczy ,wąż się slizgnie między sztachetkami ,a bydło stoi .

ASZABENE
ASZABENE
  2 kwietnia 2018

O babajage Ci chodzi ? Nie znam kobity . Nic ponadto ze ma układy z zębuszką .

RedRiding
RedRiding
  2 kwietnia 2018

Ale tylko człowiek wolny się buntuje! Kim zatem jesteś?

RedRiding
RedRiding
  2 kwietnia 2018

Masz prawo do odmowy odpowiedzi na to pytanie, bo mogłaby ona, obciążyć Ciebie xd Dobranoc

ASZABENE
ASZABENE
  2 kwietnia 2018

Nikt z Nas wolnym nie jest ,na każdym z nas ciąży brzemię odpowiedzialności ,czy to w takiej czy innej postaci . Wolne są tylko trupy i kwiatki na ich grobach. Udanego tygodnia roboczego i dobrej nocy .

RedRiding
RedRiding
  3 kwietnia 2018

Cześć. Nie o taką wolność mi chodziło. Każdy z nas ma obowiązki i zobowiązania. Chodziło mi raczej o brak przynależności do ściśle określonej grupy i wynikające z tego tytułu ograniczenia

ASZABENE
ASZABENE
  3 kwietnia 2018

Cześć, powiem tak ,wszystko co robię (oprócz pracy zawodowej przynoszacej korzyści materialne ),robię dla przyjemności, a nie z obowiązku . Wiazanie się z jakimikolwiek grupami wiąże się z obowiązkami ,a tego mi wystarczy w życiu codziennym . Cała reszta ma być fraszką ,sielanką i przyjemnością .

RedRiding
RedRiding
  3 kwietnia 2018

Oczywiście masz trochę racji w tym, że przynależność do danej grupy, wiąże się z pewnymi dodatkowymi obowiązkami. Mnie jednak chodzi o to, że taka przynależność znacznie ogranicza swobodę wypowiedzi nt tej organizacji, czy grupy. Przyznasz chyba, że znacznie trudniej, chociażby z moralnego punktu widzenia jest krytykować coś w czym bierze się udział i czerpie z tego profity?

ASZABENE
ASZABENE
  3 kwietnia 2018

Od razu mam przed "oczami"porannego gościa radia ..et ,od nich nigdy nie usłyszysz konkretów nt partii którą reprezentują ,tak będą lali wodę ,aż czas antenowy się skończy . Wszystko po to by nie brać na barki jakiejkolwiek odpowiedzialności za swoje słowa ,także z czystym sumieniem mogę przyznać Ci rację ,przynależność ogranicza formę wypowiedzi . Mi jednak daleko do tego .

RedRiding
RedRiding
  3 kwietnia 2018

Pomijając aspekt polityczny, to wydaje mi się że dotyczy to każdej organizacji, grupy zawodowej, czy stowarzyszenia. Każda próba krytyki zazwyczaj kończy się argumentem,"jak to, to do nich/nas należysz i krytykujesz"? W takim przypadku, albo dobrze, albo wcale

ASZABENE
ASZABENE
  3 kwietnia 2018

Jak już powiedziałem ,wystrzegam się jak diabeł święconej wody wszelkich ugrupowań itp. Jeśli kogoś krytykuje to z własnej woli,dobrze może nie zawsze wychodzi ,a wcale ? Nie zawsze idzie obojętnie przejść ,powiedzmy taka namiastka dobrego uczynku dnia powszedniego (niestety sześciu stow bezdomnemu nie dam ).

BabaxJaga
Reputacja: -2128 | BluzgometrTM: 15
BabaxJaga
  6 kwietnia 2018
jestemwczorajsza
jestemwczorajsza: Po prostu szanuje Władimira za to co osiągnął, chociaż po trupach do celu i bezwzględny ale historia o nim nie zapomni.

rozumiem, że wyznajesz zasadę, że cel uświęca środki, ale czy zawsze i za każdą cenę?

moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM

BabaxJaga
BabaxJaga
  6 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Obgryzzzłaś już ze złości i nerwów wszystkie paznokietki hahhaha

trak, te na stópkach, zostawiłam te przy rączkach, mogą mi się jeszcze przydać jak ponownie zaczniemy wymieniać się uprzejmościami

Konto usunięte
Konto usunięte: Dyskusja z tobą w każdym poważniejszym temacie wygląda jak dyskusja z Grabcem xd Zna się na wszystkim, a najlepiej na cieniach do powiek i w każdym temacie, buty sobie w niego na końcu wytrą, bo każda dyskusja strollowana. Zero argumentów merytorycznych ino piś, piś, piś, piś macierewicz, duda, szydło i piś piś piś, bo na swoją obronę po 8 latach rządów NIC, NULL ZERO

zastrzeżenia wb Grabca kieruj do Grabca

nie mogę odpowiadać za twój dwukrotny kaganiec, ostrzegałam i prosiłam, żebyś ochłonęła po zakneblowaniu cię po raz 1, gdy zakneblowali cie po raz 2 dałam sobie spokój, nie mam twoich możliwości czasowych więc w przeciwieństwie do ciebie nie waruję jak pies po to żeby móc komuś dowalić,
dzisiaj widze u ciebie kolejny kaganiec, powinnaś otrzymać honorowy tytuł królowej "banana"

spoko "siostro" co się odwlecze to nie uciecze, jeszcze nie raz wymieni9my się uprzejmościami (czyt.nie płacz, żdąże jeszcze nie raz skopać ci dupę)

moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć

BabaxJaga
BabaxJaga
  6 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Widzę nową ksywke dostałem ,niestety nie podoba mi się

Janie, a co to za "phetensje"? czy ktoś pytał Jana o zadanie?

Konto usunięte
Konto usunięte: Gacie mam pelne

sracie Janie, sracie, gówno z tego macie

Konto usunięte
Konto usunięte: tak jak obiecałem na jajka uważałem

no to klaśnij nimi tak jak zalecała Lodzia, pani zapewne będzie zachwycona,
może zawtóruje i też zaklaszcze?

Konto usunięte
Konto usunięte: a nogę rozpędzić nic prostszego ,trochę grawitacji i motoryki

jakiś ty Janie "wszechsthonny, jajami klaszczesz, nogę rozpędzasz,

czy Jan robi to jednocześnie i co jeszcze Jan umie?

czy zgodnie z wolą pani kupił sobie Jan koło?
jeżeli tak to proszę w końcu zrobić z niego użytek bo pani może się pogniewać

Konto usunięte
Konto usunięte: Cel pewnie duży także bez obaw

mowa, 150 kilo żywej wagi, jest masa

Konto usunięte
Konto usunięte: nie spudluje

nie chwal dnia przed zachodem słońca

Konto usunięte
Konto usunięte: sądziłem ,ze tylko wieńce rzuce ,a tutaj wszyscy wśród żywych

Janie to "kahygodne", dybiesz na swoja panią, dlaczego kąsasz "hękę", "któha" cię "kahmi"

Lodka, to ludzkie pojęcie przechodzi, zdegraduj go do odźwiernego, na lokaja nie zasługuje

Konto usunięte
Konto usunięte: To jest nie bywale, co tutaj się wyczynia. A podobno ludzie pamietliwi są i słowa wybacz nie znają . Manipulacja level master . Incepcja przy tym to Pikuś.

kiedy wejdziesz między wrony musisz krakać tak jak one

moja ewangelia

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.