ASZABENE
ASZABENE
  19 Maret 2018 (pierwszy post)
Jakie waszym zdaniem jest najczęściej pojawiające się słowo w postach na tym forum .
Moje dwa typy to :
1 normalny
2 żenada
RedRiding
RedRiding
  1 April 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: RedRiding: za mało wiesz, a ja nie widzę potrzeby dalszej z tobą dyskusji umykasz, żeby nie zaliczyć kolejnej wtopy?

Wtopa w służbach to się dopiero szykuje i trzęsienie ziemi. powyrzucali najlepszych ludzi, a zostawili bande rozkraczonych nieudaczników, ale co ja tam wiedziec mogę xd wujka zapytaj
BabaxJaga
BabaxJaga
  1 April 2018
jeśli chodzi o aneks to zarówno Kaczka jak i nasz kochany Duduś podjęli decyzję o nieujawnianiu aneksu,
TK (2008) stwierdził, że nazwiska w tym raporcie, nie powinny zostać upublicznione, a sam Antoni stwierdził, że stanowiska zarówno Kaczki jak i Dudy są takie jakie uważają za słuszne, myślisz, że aż tak naraził się "jenerałom", że go wywalili?
BabaxJaga
BabaxJaga
  1 April 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Wtopa w służbach to się dopiero szykuje i trzęsienie ziemi. powyrzucali najlepszych ludzi, a zostawili bande rozkraczonych nieudaczników, ale co ja tam wiedziec mogę xd wujka zapytaj

jak Antoś się dorwał do MON-u to wypieprzał tych niewygodnych, że aż miło, dlaczego pmniejszasz jego zasługi?
BabaxJaga
BabaxJaga
  1 April 2018
jego sztandarowe dziecko, WOT, to śmiech na sali
RedRiding
RedRiding
  1 April 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli chodzi o aneks to zarówno Kaczka jak i nasz kochany Duduś podjęli decyzję o nieujawnianiu aneksu, TK (2008) stwierdził, że nazwiska w tym raporcie, nie powinny zostać upublicznione, a sam Antoni stwierdził, że stanowiska zarówno Kaczki jak i Dudy są takie jakie uważają za słuszne, myślisz, że aż tak naraził się "jenerałom", że go wywalili?

Dane dotyczące publikacji aneksu i kto jest jego własnością, reguluje ustawa i mówi ona że w części dotyczącej osób zajmujących wysokie stanowiska państwowe i publiczne MUSI ZOSTAĆ OPUBLIKOWANY I UJAWNIONY
RedRiding
RedRiding
  1 April 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: jego sztandarowe dziecko, WOT, to śmiech na sali

No już ja wolę ideowe WOT jak twojego być może sprzedajnego wujka
BabaxJaga
BabaxJaga
  2 April 2018
Lodka, idę lulu, pa
PS tylko nie umieraj,
PS2 zmartwychwstanie pańskie już było,
PS3 jutro będziesz mogła znowu lać wodę na Hajdzie
BabaxJaga
BabaxJaga
  2 April 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: No już ja wolę ideowe WOT jak twojego być może sprzedajnego wujka

buty mogłabyś mu conajwyżej czyścić

Konto usunięte
Konto usunięte: Dane dotyczące publikacji aneksu i kto jest jego własnością, reguluje ustawa i mówi ona że w części dotyczącej osób zajmujących wysokie stanowiska państwowe i publiczne MUSI ZOSTAĆ OPUBLIKOWANY I UJAWNIONY

gówno wiesz, jutro postaram się kliknąć, kolorowych
ikes
Reputacja: -22 | BluzgometrTM: 1
ikes
  2 April 2018
I co tu się odjaniapawla?!
RedRiding
RedRiding
  2 April 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: jak Antoś się dorwał do MON-u to wypieprzał tych niewygodnych, że aż miło, dlaczego pmniejszasz jego zasługi?

nie masz pojęcia o czym piszesz ! Zasługi w czym? W praniu brudnych pieniędzy przez niektórych oficerów i PGZ
RedRiding
RedRiding
  2 April 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: buty mogłabyś mu conajwyżej czyścić

mam nadzieję że nie te moskiewskie xd

Konto usunięte
Konto usunięte: gówno wiesz, jutro postaram się kliknąć, kolorowych

Ty wiesz prawdę objawioną ci od wujka i na pewno jest ona jedyna ci znana, bo inna jak na Kremlu, istnieć nie może xd
RedRiding
RedRiding
  2 April 2018
dziecinko, w gre wchodzą mld z nielegalnego handlu bronią na Bałkanach
robili to oficerowie, nie WOT i nie szeregowcy. na to są dowody, umorzone 2 miesiące po katastrofie Smoleńskiej sprawy sądowe, książki dziennikarzy śledczych a w nich faktury wystawiane na konkretne nazwiska

A PAD za te dymisje zapłaci 2 kadencję, bo AM dla ciebie i twojego wujka mógł być nikim, ale wśród żołnierzy miał poparcie, autorytet i szacunek o czym twój wujek może być może tylko pomarzyć
RedRiding
RedRiding
  2 April 2018
PGZ to pralnie brudnych pieniędzy pod nadzorem kadry oficerskiej WP! Wstyd i hańba!
RedRiding
RedRiding
  2 April 2018
Masz tu jadziu, podrzuć to wujkowi

Dokument rejestrujący zawinięcie do słoweńskiego portu statku płynącego z Gdyni. Na pokładzie miały byc kontenery ze "sprzętem technicznym", ale ich zawartość była "tajna"

Dokumenty ukazują przelewy wykonywane na rzecz CENREX-u

Zapytaj go czy zna książkę Blaza Zgagi: - "W Imieniu Państwa"? i ppłk o pseudonimie"WIRAKOCZA" no i sprawę "czystego"do bólu xd Czempińskiego xd którego sprawę umorzono w czerwcu 2010 r, a katastrofa był a w kwietniu?!
AM wyrzucał samych czystych "profesjonalistów" nie mają sobie absolutnie nic do zarzucenia xd
RedRiding
RedRiding
  2 April 2018
To jak jadziu będzie z tym czyszczeniem butów? Twoja jazda po OT, to dość jasna wskazówka kogo mogę spodziewać się w mundurze "polskiego" oficera i wcale już taka pewna nie jestem, czy godzien nosić pagony z polskimi insygniami xd
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.