Jakie waszym zdaniem jest najczęściej pojawiające się słowo w postach na tym forum .
Moje dwa typy to :
1 normalny
2 żenada
lista tematów
Słowa krąg zataczające strona 15 z 26
Najlepiej żeby przyszła z wujkiem i nam poopowiadał jak dzielnie walczy-o swoje przywileje i parytety. Jak w Iraku noge stracił i jaki biedy i pokrzywdzony przez system xd
Co prawda, biedy to dopiero może być po kolejnej akcji CBS, a my przeczytamy że to zemsta polityczna na opozycji i na jej rodzinie, a oni niewinni xd
Śmigaj łociec po tą "inteligentkę"
Śmigaj łociec po tą "inteligentkę"
Najlepiej żeby Mazguła był jej wujkiem xd albo np taka "matka" czy np ten od " Władek, wyście nas obalili?! No nie! Wyście się z nami dogadali" xd
A może przyjdzie od razu z innym wujszkiem, roztargnionym złodziejem w todze, który połakomił się na 50 zł biednej staruszki, nieukiem który akt nie przeczytał i na 25 lat wsadził niewinnego człowieka, a może z dziadem który zaje części od wiertarki, bo 2,50 nie miał? Może najlepiej niech zwoła całą swoją "udaną" rodzinką? Wszak to sama "jelita" xd
sikam (oczywiście z zazdrości)
omg, Łociec, posraliśta się ze strachu? spoko, te materiały, które nie powinny ujrzeć światła dziennego są odpowiednio zabezpieczone, Lodzia żadnych sensacji nie ujawniła, ujawnianie przebiega planowo i pod kontrolą
Jadziu/Kasiu nie pitol mi tu, że żaba ma sierść i że się goli, tylko czekam na sensowne kontrargumenty, bo póki co to ci tych kłapciatych uszów z tego szamba nie widać xd
Konto usunięte: RedRiding: Zawołaj lepiej jadźke, bo buty sobie pobrudziłam xd
ty to masz szczęście "siostro", zawsze w gówno wleziesz, a potem płacz i zgrzytanie zębami,
PS a od kiedy u ciebie Łociec za lokaja robi? powinnaś zwracać się do niego: "Janie, niech Jan zawoła"
To co z tym twoim "fujskofym" wujkiem xd