ASZABENE
ASZABENE
  19 marca 2018 (pierwszy post)
Jakie waszym zdaniem jest najczęściej pojawiające się słowo w postach na tym forum .
Moje dwa typy to :
1 normalny
2 żenada
RedRiding
RedRiding
  7 kwietnia 2018
"Jaćka" nie zemną te numery. Albo dyskutujesz z "marszu" i posiadasz określoną wiedzę, albo jesteś Grabcową ćwierćinteligentką xd
RedRiding
RedRiding
  7 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: "siostro", pamiętaj o granej roli, emocje krótko za pysk bo znowu zaliczysz wtopę

Niestety, ale chcesz czy nie, to Jasiu inteligentny facet, udaje głupka, a taki głupek jak ty, próbuje wzbić się na wyżyny, ale co rusz ociera się o śmieszność
jestemwczorajsza
Reputacja: -251 | BluzgometrTM: 170
jestemwczorajsza
  7 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Wczorajsza, gratuluje "awanzzzu"

Niby dorosła kobieta, a zachowujesz się jakbyś czwarty rok w gimbazie siedziała.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
RedRiding
RedRiding
  7 kwietnia 2018
Obawiam się, że mentalnie, to ona do okresu niemowlęctwa wróciła xd
ASZABENE
ASZABENE
  7 kwietnia 2018
Te Jadźka ,a niby co normalny człowiek powinien mieć z tyłu? A koń trojański ,kiepski pomysł . Aby się sprawdził potrzebujesz ludzi ,proste konstrukcje nigdy nie zawodzą ,a czynnik ludzki... no cóż ? Umiesz liczyć ,licz na siebie ..
BabaxJaga
BabaxJaga
  8 kwietnia 2018
odpowiedzi w porząku chronologicznym względem kropek,
no to lecimy

ad1-nie mam pojęcia Janie, może "kukardkę"?
ad2-to co Jan proponuje?
ad3-"ludziów" znajdę, prostota może być zbyt czytelna, zawiłość rodzi kombinacje, a to komplikuje przeciwnikowi strategię,
a czynnik ludzki no cóż, faktycznie bywa zawodny, Lodzia wie co nieco na ten temat

Konto usunięte
Konto usunięte: Umiesz liczyć ,licz na siebie

czy mam przez to rozumieć, że Jan odmawia dalszej współpracy w roli konia trojańskiego?
Jan woli rolę czarnego konia w tej rozgrywce? no cóż z bólem serca, wątroby i nerek zmuszona jestem do uszanowania decyzji Jana, a więc niech Jan rusza z kopyta, pani będzie zachwycona, odpowiednio Jana "wynaghodzi"

ihahaha, poszły konie po betonie
https://www.youtube.com/watch?v=dmVG6KUo7vI

a tu Janie razem z podkładem muzycznym, Jan może wierzgać do woli
https://www.youtube.com/watch?v=WDok92h4ems
BabaxJaga
BabaxJaga
  8 kwietnia 2018
jestemwczorajsza
jestemwczorajsza: Niby dorosła kobieta, a zachowujesz się jakbyś czwarty rok w gimbazie siedziała

Wczorajsza, oceniasz na wyrost, ja czwarty rok w podstawówce siedziałam, do gimnazjum nie dobrnęłam,
ale to miłe z twojej strony, od razu podskoczyła mi samoocena

Konto usunięte
Konto usunięte: Obawiam się, że mentalnie, to ona do okresu niemowlęctwa wróciła xd

obawiam się "siostro", że mentalnie osiągnęłaś poziom otępienia starczego, nadrabiasz zrzędliwością, ale to nie jest dobry wybór
BabaxJaga
BabaxJaga
  8 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Miałaś tydzień czasu na przygotowanie się do tematu i dalej prosisz o przesunięcie?! Wszak zapomniałam, że w czasie kiedy normalni ludzie pracują, siedzą w szkole, to bezczasowa "Jaćka" pitoli na fotce xd

Lodka wybacz, w tygodniu ostry zapieprz, zabrakło czasu,

jak ty to robisz "siostro", że pitolisz tyle o ile, a widać cię w tak wielu tematach, a ja udzielam się i tylko gdzieniegdzie mnie widać?

Konto usunięte
Konto usunięte: "Jaćka" nie zemną te numery.

Bruner, ty świnio, ze mna też nie

Konto usunięte
Konto usunięte: Albo dyskutujesz z "marszu" i posiadasz określoną wiedzę, albo jesteś Grabcową ćwierćinteligentką xd

ćwierćinteligentna Grabcowa do "yntylygentego" Jasia Fasoli
pisałam wczoraj, że będę w niedzielę więc jestem, i co widzę? ty znowu z kagańcem na pysku, robisz to celowo?

Konto usunięte
Konto usunięte: Niestety, ale chcesz czy nie, to Jasiu inteligentny facet, udaje głupka, a taki głupek jak ty, próbuje wzbić się na wyżyny, ale co rusz ociera się o śmieszność

tak "siostro", z tą różnicą, że ty nikogo nie udajesz, jesteś z krwi i kości forumowym Jasiem Fasolą,
do R.Atkinsona Jasiu to ci jednak daleko

tradycyjnie, postaram się "zaszczycić cię" Lodziu swoją obecnością w n-py "łykęd",
pragnę wzbić się na wyżyny więc potrzebuje jak kania dżdżu tej śmieszności, o którą ty ocierasz się praktycznie non stop,
tak słodko odmóżdża
BabaxJaga
BabaxJaga
  8 kwietnia 2018
"siostro" ma cholerna doceń Jana, on naprawdę bardzo się stara
ASZABENE
ASZABENE
  8 kwietnia 2018
Sorki Jadźka ,sądziłem, że podolasz choćby wilczym dołom, ale Ty uparcie w stronę zwierząt idziesz ,to może zacznijmy od podstaw ,od korzeni ,wiesz kamień w rękę i na mamuta
RedRiding
RedRiding
  8 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: RedRiding: Miałaś tydzień czasu na przygotowanie się do tematu i dalej prosisz o przesunięcie?! Wszak zapomniałam, że w czasie kiedy normalni ludzie pracują, siedzą w szkole, to bezczasowa "Jaćka" pitoli na fotce xd Lodka wybacz, w tygodniu ostry zapieprz, zabrakło czasu, jak ty to robisz "siostro", że pitolisz tyle o ile, a widać cię w tak wielu tematach, a ja udzielam się i tylko gdzieniegdzie mnie widać?RedRiding: "Jaćka" nie zemną te numery. Bruner, ty świnio, ze mna też nieRedRiding: Albo dyskutujesz z "marszu" i posiadasz określoną wiedzę, albo jesteś Grabcową ćwierćinteligentką xd ćwierćinteligentna Grabcowa do "yntylygentego" Jasia Fasoli pisałam wczoraj, że będę w niedzielę więc jestem, i co widzę? ty znowu z kagańcem na pysku, robisz to celowo?RedRiding: Niestety, ale chcesz czy nie, to Jasiu inteligentny facet, udaje głupka, a taki głupek jak ty, próbuje wzbić się na wyżyny, ale co rusz ociera się o śmieszność tak "siostro", z tą różnicą, że ty nikogo nie udajesz, jesteś z krwi i kości forumowym Jasiem Fasolą, do R.Atkinsona Jasiu to ci jednak dalekotradycyjnie, postaram się "zaszczycić cię" Lodziu swoją obecnością w n-py "łykęd", pragnę wzbić się na wyżyny więc potrzebuje jak kania dżdżu tej śmieszności, o którą ty ocierasz się praktycznie non stop, tak słodko odmóżdża

Ty macocho też wypier........!!! Potrzebnaś mi jak choroba weneryczna którą można się od ciebie zarazić
AmongUs
Reputacja: -519 | BluzgometrTM: 18
AmongUs
  8 kwietnia 2018
A wiec az taki z niej szon ? Dobrze ze nie skorzystalem z jej wczorajszej propozycji ufff
BabaxJaga
BabaxJaga
  13 kwietnia 2018
Amok, prowo na poziomie listwy przypodłogowej, z czym do ludzi?
peesiki "gratys"
PS oczywiście nadal bardzo cię lubię prosiaczku
PS2 jak będę się "kamerować" puść info, chciałabym w końcu obejrzeć swój występ
PS3 ssserdeczne bóg zapłać za pamięć, ale nic z tego kolego, nie ten level
BabaxJaga
BabaxJaga
  13 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty macocho też wypier........!!!

Lodka popitoliły ci się bajki, macocha była w Kopciuszku, a ty z Kopciuszkiem masz tyle wspólnego co słoń z baletem,
na ciebie żaden czar nie działa, do północy i po północy ta sama atrapa
BabaxJaga
BabaxJaga
  13 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Potrzebnaś mi jak choroba weneryczna którą można się od ciebie zarazić

na złodzieju czapka gore
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.