Dobry wieczor,
z braku laku porozmawiajmy.
Q: Co sadzicie o "Ograniczenie i zakaz handlu w niedziele" ?
Takie mnie dzisiaj refleksje naszly, ze to jednak dobry chwyt marketingowy dla sklepow.
Kolejki jak przed swietami, ludzie wyrywaja sobie z rak chleb i stoja w kolejkach godzinami tj. jutro mial sie skonczyc swiat.
Najlepsze jest to, ze sklepy zamkniete jeden dzien - a ludzie robia zapasy tygodniowe. Dlaczego?
Stojac przed wyborem ilosci towaru w koszyku wola wziac wiecej, bo jutro zamkniete.. i zaczyna sie stres, a jak nam jutro braknie to nie bedzie gdzie kupic! W poniedziales wyrzuce ten chleb bo potrzebujemy tylko 2 na weekend, a kupilismy 3. Lepiej miec gwarancje, ze nie zabraknie.
Tak sie sklepy buntowaly, a szczerze mowiac czuja opustoszenie na polkach. Taka ironia losu.
No i wlasciele stacji benzynowych ryja zlota zyle zlota.
Moze troche generalizuje, bo to lubie.. ale fakt zostaje faktem.
Zdanie wsrod Polakow jest podzielone, chociaz jesli chodzi o mnie to nie mam nic przeciwko.
Jestem zdania, ze 6 dni w tygodniu wystarczy dla zrobienia zakupow. Jasne, ze gorzej dla pracujacych w soboty do pozna... dla nich zostaja te "czynne niedziele".
Q434252: Odczuwasz jakies zmiany?
Q5536336: Za czy przeciw?
Pozdrawiam tych, ktorych znam.
Handluje ludzmi. strona 7 z 7
bez różnicy w sumie, niedziele wiele innych osób pracuje, lekarze, kelnerzy, ludzie pracujacy np w systemie 4 brygadowym, policjanci itd.. nie wiem w ogóle z czego to zamieszanie wynikło, że nagle dali na kasach wolne niedziele i szok, "ze Grażynki mają wolne a co należy im się niech spędzają czas z rodziną.."
nie zauważyłam tłumów przy kasach, bo mało robie zakupy w weekend, specjalnie wybieram poranne godziny w tygodniu zeby się w wekendy nie pakować w kolejki.
Taki fajny temat przerodzil sie w zbiorowy hejt, niszczyciele :-(
Szydzę sobie, czy tego nie widać?:(
Nie mają za grosz szacunku do Ciebie!
Jakie to naiwne, jeszcze zamierza bez butów w zimę chodzić.
Haters gonna hate.
Nie wiem skąd to uczulenie użytkowników co do moderacji, ale mało mnie interesuje twój wewnętrzny dramat pani psycholog.
Ile lat korzystasz z tego portalu aby być w stanie wyciągać takie wnioski i pisać jakąkolwiek opinię?
Szczerze to bawią mnie zawsze tacy pseudokrytycy, którzy narzekają bo mentalnie są zacofanymi ludźmi i tak trzeba aby żyć. :)
I btw. naucz się na pamięć definicji ironii i sarkazmu, może z czasem zapamiętasz i łatwiej będzie żyć?
Zalatuje niezla hipokryzja ale jak w wiekszosci tutejszych wypowiedzi modkow.Cos w stylu jak kali ukrasc to dobrze s jak kalemu to zle i ban z zemsty, mentalnie tkwia dalej w jaskini xd
Ale dzis sodowa wali w lby bo przeciez maja taka powazna funkcje xddd ezcie przyklad z moderacji innych portali i wyciagnijcie wnioski po drugie macie forum moderacji to czego tu prowokujecie i szczujecie ? nawet mi was nie zal xd
Niezła jazda c`nie? Najpierw atakuje swoją rówieśniczkę za kilka niewinnych zdjęć i udziela jej rad komu powinna je pokazać i z kim rozmawiać, po czy bez skrupułów oświadcza że nikogo nie zna bo od 10 lat siedzi w necie xd Po czym dochodzi do wniosku że wszyscy powinni zazdrościć jej pozycji- w necie xd #wpogonizarozumem xd