No właśnie- na pewno każdrmu się przytafiło..mnie też sporo razy ;-)) ale jak widzę reakcję innych to nie wiem czy śmiać się czy płakać.Często sie spotykam z tym, że jak kliknę komuś "nie" to albo mnie zwyzywa na priv, ale naubliża w komentarzu przy fotce..Ludzie- przecież to tylko zabawa ! ;-)) Nie zachowujcie się jak desperaci dla których NIE oznacza koniec świata bo to naprawdę żałosne..pozdrawiam :-)
Decyzja na "nie". Jak reagujecie ?? strona 1 z 8
Nie zwracam na to uwagi, w 98% wystawiam oceny "tak". Każdy ma różne gusta, nie koniecznie musimy podobać się płci przeciwnej.
Zapomniałaś dodać, że wysyłają negatywne prezenty jak "kupa" czy "kaszalot" dla mnie to kompletny brak dystansu do swojej osoby, a ten portal za bardzo poważnie brać nie można do siebie.
Żebyś widziała jak dawniej była skala ocen " 1 - 11 " dałaś 1 lub 2 masakra to dopiero był ubaw i plącz totalny i prezenty z treścią
Faktycznie :-)) kiedys dostałam "kupę" ale teraz skojarzyłam fakt. Nie wyłanczałam opcji komentarzy przy fotkach bo nie przeszkadzają mi komentarze negatywne- biorę na klatę ;-) . przecież nie kazdemu muszę się podobać, ale czegoś takiego się nie sopdziewałam. Dorosłe osoby a zachowują się jak rozwydrzone szczeniaki bo usłyszeli NIE .
Nie mówię, że same . Chodzi mi o konkretne osoby, które albo mają jakies problemy z dystansem do siebie albo dla nich Fotka i decyzje to cały świat