Siemka jak przywołać Szatana?
lista tematów
Szatan strona 1 z 16
Wpierw taki pedał cię wywołuje a potem się pod ziemię zapada. A żeby cię gnomie. Już możesz majtki zmieniać, bo mi tu w piekle je czuć. :(
Póki co zdaje się, że ktoś tu przywołał właśnie babę jagę. Szatan to nieco cięższy kaliber i tak łatwo nie pójdzie.
Podejmujesz wyzwanie?
Spotkalem takiego goscia ktory powaznie mowil jak sprawic zeby kogos opętał szatan. Wystarczy wymowić słowa
SZATAN JEST MOIM PANEM
I juz sie jest opętanym. Ja tez jestem :)
Jezeli nie jestes gotowy na to spotkanie to nie przyjdzie, no chyba ze bardzo tego bedziesz chciał, zresztą mozesz go czesto spotykac, np kiedy twoje ciało spi, a duch lata po astralu, ale mozesz tego nie rozpoznac, bo moze wtedy przybierac ludzką postac, ja miałem z nim kilka razy do czynienia. pierwszy raz kilka lat temu kiedy przeskakiwałem w przepalenie karmy (kiedy przekracza sie 51% pojawił sie jako symbol tego, usiadł mi na plecy, jak wlatywał w moją przestrzen, było to w mojej kuchni, to szafki zaczeły sie otwierac, było czuc wielkie zło wszelkiego typu, była to tak silna energia zła ze nie do uniesienia, gdy usiadł mi na plecy (przyczepił sie jak pijawka) inetencjoinalnie zaczołem sie modlic (podnosic swoją wibracje) wtedy zaczoł sie odklejac, czułem jak probuje swoją energią w pewnie sposob walczyc z moją, ale nie miał szans i wkoncu moja wibracja była tak wysoka ze sie odkleił i wystrzelił na płd zach, to symbol zła kiedy bedziesz odpowiednio gotowy, dostaniesz taką lekcje od swej wyzszej istoty, wielu by to mogło zblokowac, gdyby z dnia na dzien dostali tego typu doswiadczenie
Druga sytacja z ciemnoscią, miałem juz z ciemnoscią wiekszego kalibru, w pewnym pomieszczeniu mnie swigałpo scianach a ja w spokoju ze złozonymi rekoma sobie myslałem co tu zrobic, ten był wyjatkowo silny, to tez było kilka lat temu wtedy miałem mniej mocy i swiadomosci i wkoncu wymysliłem i wezwałem anioła michała i wpadło swiatło michała do pomieszczenia i wywaliło to plugastwo Nie wolno sie bac, bo strach jeszcze bardziej karmi tego typu plugastwo, to wielki test panowania nad emocjami, kazdy przejdzie tego typu testy, osobowosci za nim wejdzie na bardziej rozszezony poziom postrzegania swojej istoty