krzysiek0204
krzysiek0204
  26 listopada 2017 (pierwszy post)

Siemka jak przywołać Szatana?

MiloscBogaa
MiloscBogaa
  29 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: zabrała

A bierz sie słoneczko d83dde09
magdalenasie1272
magdalenasie1272
  29 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: magdalenasie1272: zabrała Arz sie s

d83dde0f
MiloscBogaa
MiloscBogaa
  29 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: zabrała Arz sie s

d83dde0d
magdalenasie1272
magdalenasie1272
  29 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: magdalenasie1272: zabrała Arz sie s

d83dde04
magdalenasie1272
magdalenasie1272
  29 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale to na zasadzie cyrografu będę prosił i mam zaznaczone to , że nie może mi nic zrobić

He he, po pierwsze, atrament okaże się sypmatyczny , po drugie, jak nie on, to koleś z branży, a po trzecie, to co będą sobie brudzić coś tam, jak sam sobie to zrobisz ;P
magdalenasie1272
magdalenasie1272
  29 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Demon bo demon siedzi w srodku, w czakrze serca (przy pomocy chrystusa) i jest go ciezko wykurzyca , diabeł ingeruje z zewnątrz i go łatwiej mozna pogonic, jezeli człowiek ma troche swiadomosci, duchowej siły

Nie, no bomba normalnie d83dde04

A diabeł, to dla Polaków w 19 wiecznym, niemieckim surducie? A dla innych nacji , to wg aktualnych antypatii ? Aż się zastanawiam, jak będzie wyglądał ten od najnowszych uchodźców ;)
magdalenasie1272
magdalenasie1272
  29 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: demon to ciezsza energia, ale zeby dostał sie do srodka człowieka to trzeba wiele nagrzeszyc, aura musi byc rozwalona, porzez np strach, nienawisc, narkotyki ...

a Ty, to tak z autopsji ?
MiloscBogaa
MiloscBogaa
  29 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: A diabeł, to dla Polaków w 19 wiecznym, niemieckim surducie? A dla innych nacji , to wg aktualnych antypatii ? Aż się zastanawiam, jak będzie wyglądał ten od najnowszych uchodźców ;)

Ja jasno sie wyraziłem, a ty kochana ułozyłas z literek jakies niedorzecznosci, prosze jeszcze raz cos z nich ułozyc, a potem zobaczymy co dalej d83dde09
magdalenasie1272
magdalenasie1272
  29 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: lce: A alkohol. tak w duzych, niekontrolowanych ilosciach

łaaał ! d83dde04
MiloscBogaa
MiloscBogaa
  29 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: a Ty, to tak z autopsji ?

z doswiadczenia duchowego 263a mozesz tylko sie zastanawiac co to znaczy, ale bez doswiadczenia i tak to na nic 263a
magdalenasie1272
magdalenasie1272
  29 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: magdalenasie1272: A diabeł, to dla Polaków w 19 wiecznym, niemieckim surducie? A dla innych nacji , to wg aktualnych antypatii ? Aż się zastanawiam, jak będzie wyglądał ten od najnowszych uchodźców ;) Ja jasno sie wyraziłem, a ty kochana ułozyłas z literek jakies niedorzecznosci, prosze jeszcze raz cos z nich ułozyc, a potem zobaczymy co dalej

Język polski się kłania, jak dobrze pamiętam, to przy okazji jakoś ... " Pani Twardowskiej" , a wiec nie tak późna podstawówka, do ogarnięcia przez każdego Polaka ;)
MiloscBogaa
MiloscBogaa
  29 listopada 2017

gdy zaczniesz doswiadczac z ducha a nie z ciała, poznasz to czyste i to nieczyste z autopsji 263a

magdalenasie1272
magdalenasie1272
  29 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: magdalenasie1272: a Ty, to tak z autopsji ? z doswiadczenia duchowego mozesz tylko sie zastanawiac co to znaczy, ale bez doswiadczenia i tak to na nic

A nie, za narkotyki, to dziękuję, jakoś się obywam bez tego doświadczenia ;)
MiloscBogaa
MiloscBogaa
  29 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Język polski się kłania, jak dobrze pamiętam, to przy okazji jakoś ... " Pani Twardowskiej" , a wiec nie tak późna podstawówka, do ogarnięcia przez każdego Polaka ;)

są ci co przyszli doswiadczyc tego małego, i ci co z ducha przyszli doswiadczyc tego duzego, dla nich to co ludzkie co tego i z tego swiata, jest bez znaczenia 263a
magdalenasie1272
magdalenasie1272
  29 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: gdy zaczniesz doswiadczac z ducha a nie z ciała, poznasz to czyste i to nieczyste z autopsji

Szczerze polecam ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.