Siemka jak przywołać Szatana?
lista tematów
Szatan strona 9 z 16
Konto usunięte: Demon bo demon siedzi w srodku, w czakrze serca (przy pomocy chrystusa) i jest go ciezko wykurzyca , diabeł ingeruje z zewnątrz i go łatwiej mozna pogonic, jezeli człowiek ma troche swiadomosci, duchowej siły
Nie, no bomba normalnie
A diabeł, to dla Polaków w 19 wiecznym, niemieckim surducie? A dla innych nacji , to wg aktualnych antypatii ? Aż się zastanawiam, jak będzie wyglądał ten od najnowszych uchodźców ;)
Konto usunięte: A diabeł, to dla Polaków w 19 wiecznym, niemieckim surducie? A dla innych nacji , to wg aktualnych antypatii ? Aż się zastanawiam, jak będzie wyglądał ten od najnowszych uchodźców ;)
Ja jasno sie wyraziłem, a ty kochana ułozyłas z literek jakies niedorzecznosci, prosze jeszcze raz cos z nich ułozyc, a potem zobaczymy co dalej
Konto usunięte: magdalenasie1272: A diabeł, to dla Polaków w 19 wiecznym, niemieckim surducie? A dla innych nacji , to wg aktualnych antypatii ? Aż się zastanawiam, jak będzie wyglądał ten od najnowszych uchodźców ;)
Ja jasno sie wyraziłem, a ty kochana ułozyłas z literek jakies niedorzecznosci, prosze jeszcze raz cos z nich ułozyc, a potem zobaczymy co dalej
Język polski się kłania, jak dobrze pamiętam, to przy okazji jakoś ... " Pani Twardowskiej" , a wiec nie tak późna podstawówka, do ogarnięcia przez każdego Polaka ;)
Konto usunięte: Język polski się kłania, jak dobrze pamiętam, to przy okazji jakoś ... " Pani Twardowskiej" , a wiec nie tak późna podstawówka, do ogarnięcia przez każdego Polaka ;)
są ci co przyszli doswiadczyc tego małego, i ci co z ducha przyszli doswiadczyc tego duzego, dla nich to co ludzkie co tego i z tego swiata, jest bez znaczenia