lista tematów
Nagie zdjęcia strona 7 z 8
Drodzy niektórzy panowie, którzy wysyłacie fotki swojego przyrodzenia, miejcie czelność się ujawnić skoro i tak spamujecie tym byle komu i odpowiedzcie: Co Wam do jasnej choinki siedzi w głowach i po co to wysyłacie?
Konto usunięte: Nawet wiedząc że masz racje, to nigdy ci jej nie przyznam . wiesz dlaczego? dla zasady
miodzio
Konto usunięte: Zabieraj się stąd trolico i nie spamuj mi powiadomień, bo nie mam żadnej przyjemności w dyskutowaniu z kimś taki jak ty
kurcze, a ja myślałam, że tylko mnie tak bardzo lubisz, a tu konkurencja
Lodka obie z Pantherą wymiatacie, a wasze szopki przebijają te z twoim i moim udziałem, jest MOC.
Przeleciałam pobieżnie parę tematów, oczywiście te z twoim udziałem, ale padam na pysk i nie mam siły na pisanie więc idę lulu,
może później uświetnie je swoimi skromnymi wpisami.
Przyznaję, że tyrasz jak wół, szacun, zabrać ci Forum i rozlecisz się bido na drobne kawałki.
Konto usunięte: właśnie przyglądam się jednem z profili i zastanawiam się czy na 112 nie zadzwonić buhahhahaha oplułam się kawą :)))Niektórzy mają niesamowitą inwencję "tfurczą" :)))
a mój profil, ten ze zdjęciami i znajomymi, znalazłaś w końcu?
wiesz tak po nitce do kłębka i może dałoby się Jagę udupić?
Może te zdjęcia wynikają z rozkalibrowania poczucia przyzwoitość ... Mniejsza o to temat tematem a tu znów wojna damsko-męska ☺
Aha, no to się drogie dzieci, nie pozabijajcie :) Mam nadzieję, że dojdziecie do jakiegoś sensownego konsensusu i wszyscy będą żyli dluuugo i szczęśliwie. Jedno myje okna, drugie wiesza łańcuchy tfu firanki :))
Ja chyba mam być czymś w rodzaju przyzwoitki i koła ratunkowego :) Sama nie wiem, po co mnie w swoje spory mieszacie? Coś między wami iskrzy, a wy to oboje zalewacie kubłami zimnej wody i to z jednej i drugiej strony. Ciężko to ogarnąć :)
Kiedy was czytam, to przypomina mi się program z Eski "Bal czy szmal"
No to jedziemy z koksem :) Halo, czy przy telefonie Jadźka? Tak, a o co chodzi?Słuchaj Jadźka zadzwonił do nas pewien chłopak i mówi, że mu bardzo na tobie zależy, bardzo mu się podobasz, ale wiesz, no trochę ostatnio narozrabiał, miał zły dzień, powiedział kilka przykrych słów, ale teraz strasznie tego żałuje. Ty nie chcesz z nim porozmawiać, nie odbierasz telefonów, nie odpisujesz na esemesy, no i on wpadł na pomysł by za naszym pośrednictwem z tobą się skontaktować. Co ty na to? No wiesz, mnie też na nim zależy ale ostatnio zwyzywał mnie przy koleżankach i mnie się zrobiło bardzo przykro. No wiesz, ale on obiecuje poprawę. Dasz mu jeszcze jedną szansę i pójdziesz z nim na romantyczną kolację przy świecach za którą my zapłacimy, będziecie mieć okazję bliżej się poznać, pobyć ze sobą, czy wybierasz szmal czyli 50 zeta. No i teraz co powie Jadźka oto jest pytanie ?:))
No to jedziemy z koksem :) Halo, czy przy telefonie Jadźka? Tak, a o co chodzi?Słuchaj Jadźka zadzwonił do nas pewien chłopak i mówi, że mu bardzo na tobie zależy, bardzo mu się podobasz, ale wiesz, no trochę ostatnio narozrabiał, miał zły dzień, powiedział kilka przykrych słów, ale teraz strasznie tego żałuje. Ty nie chcesz z nim porozmawiać, nie odbierasz telefonów, nie odpisujesz na esemesy, no i on wpadł na pomysł by za naszym pośrednictwem z tobą się skontaktować. Co ty na to? No wiesz, mnie też na nim zależy ale ostatnio zwyzywał mnie przy koleżankach i mnie się zrobiło bardzo przykro. No wiesz, ale on obiecuje poprawę. Dasz mu jeszcze jedną szansę i pójdziesz z nim na romantyczną kolację przy świecach za którą my zapłacimy, będziecie mieć okazję bliżej się poznać, pobyć ze sobą, czy wybierasz szmal czyli 50 zeta. No i teraz co powie Jadźka oto jest pytanie ?:))
ja myślę, że powinna wziąć kasiorę i wsadzić jako kapitał na "procenta", samiec nie zając, nie ucieknie
.
Apel do Jadźki
Jadźka, tyle kasy za free, całe "pisiont" zeta, w jeden dzień możesz zgarnąć tyle co ja p/cały m-c tyrania,
nie "być" ty "gupia" bierz kaskę.
Jak będziesz miła to Lodka może dorzuci ci jeszcze piątaka, ona ma geścicho jak "ślacheckie" panicho, to "śfiatowiec" z Kobylej Dupy.
Lodzia, zrobiłam co mogłam, rozumiem, że jesteś mi wdzięczna, twoje podziękowania łaskawie przyjmuję.
Panthera nie bierz Lodki za przyzwoitkę, niech Skromny ją wykopie, ona będzie was podglądać,
połozy się na łóżku i będzie udawać materac, a potem doniesie księdzu czy było po bożemu
chyba raczej "kuńskiego"chomąta