Drodzy niektórzy panowie, którzy wysyłacie fotki swojego przyrodzenia, miejcie czelność się ujawnić skoro i tak spamujecie tym byle komu i odpowiedzcie: Co Wam do jasnej choinki siedzi w głowach i po co to wysyłacie?
Nagie zdjęcia strona 6 z 8
Pytałaś co masz robić jak twój partner jest w pracy, to ci odpowiedziałam. Możesz również umyć okna, wyprać firanki, posprzątać łazienkę, ugotować obiad, powiesić pranie, wyprasować, i nie musisz tylko siedzieć na forach i czytać co mężczyźni piszą, bo ciebie to guzik powinno obchodzić. Ty jesteś kobietą i masz robić to, co należy do twoich obowiązków. Koniec, kropka.
ale ona chyba nie robi (nie wiem)bo wtedy czuje sie ponizona ze niby kura domowa-cos tam kiedys bełkociła na ten temat (ze kobiety powinne miec tylko pasje itp a nie cały czas zajmowanie sie domem ) wiec jej jedna z pasji jest czytanie bzdur na forach
1. Buntuje sie przeciwko pogladowi ze sprzatac powinna tylko kobieta. Obowiazki domowe naleza do obojga! A czasem nawet i do dzieci jak podrosną. O dom obowiazek ma dbac kazdy, a nie tylko kobieta. Choćby nie wiem jak wielki mielibyscie [faceci] bol dupy o to, taka jest prawda. Wy tez powinniscie okna myć.
- Potem kobieta nie ma czasu na pasje, a wy calymi dniami po pracy nic nie robicie. I pretesnje, ze kobieta zmeczona nie chce seksu albo ze nie ma pasji. Bo jak skoro przez wasze lenistwo nie ma czasu?
2. To nie sa bzdury.
3. To jest jedno z moich hobby. Pisanie z ludźmi na forach. Ale nie pasją. Na forach siedze w wolnych chwilach gdy akurat nie moge zająć się pasją lub innym hobby np gdy jade autobusem.
jak cie kiedys facet skrzywdzi, zgwałci, potem nie bedziesz mogla usunąć ciązy z gwałtu, potem inni faceci cie nie beda chcieci bo masz dziecko, potem beda cie wytykac palcami ze zaszlas i masz nieslubne dziecko to sie przekonasz co to znaczy... a nieee, sory, za stara juz jestes. No to gdy cie maż kopnie w dupe dla mlodszej. I bedzie chciał jeszcze zeby jego nowa dupa miała pełnię władzy nad twoimi córkami. Wtedy moze zrozumiesz, do czego jest feminizm.
Po jakiego "ch" piszesz do mnie te twoje brednie? Na pewno nie będę winić za to dziecka, że dorosły miał z głowa coś nie tak. Poza tym, aborcji z gwałtu w roku 2015 była jedna. To tak marginalny przypadek, który wy chcecie koniecznie wykorzystać by zrobić dobrze swoim cip..., żyć bez zobowiązań i na legalu dalej mordować. W skali Polski i na 37 mln ludzi z tego jakaś połowa mężczyzn, jeden przypadek. Kogo chcesz przekonać i do czego? Koniecznie chcesz zrobić z mężczyzn psychopatów i gwałcicieli, ale kiepsko ci to idzie. Idź do psychiatry a nie szukaj "zbawienia" na forum
Nie te czasy nie ten świat. Takich kobiet są tysiące i wręcz przeciwnie, mogą liczyć na opiekę środowiska w którym żyją i państwa które też im pomaga w wychowaniu, to o co beczysz?
Mój mąż był wierny jak pies i nie to go zgubiło
Bezdenną głupotą i próbą zamanipulowania takich bezmózgich istotek jak np ty
A nawet gdyby mój mąż puścił się z inną, to co ja mam się zeszma.... i zrobić to samo co on? Chyba cię głowa dziecinko boli
kto ci takich bredni naopowiadał :D nic dziwnego ze jestes cieta na mnie, masz feministki za nawiedzone baby ktore chcą chodzić z zakrwawionymi majtkami po ulicach :D feministkom chodzi o dobro kobiet. A to ze aborcja z gałtu była jedna... bo zanim sie ustali ze to ciaza z gwałtu, to płód jest juz zbyt duzy do usunięcia. Lub ciezarna sama sie nie zgłasza.
Uwazasz, ze dzieki legalnej aborcji po gwałcie kobiety beda mogły usuwać kazda ciąze na zawołanie?
o to by facet wziął odpowiedzialność za swoje czyny. Ona ma urodzic, bo jak usunie to szmata. Ona ma wychowac to dziecko bo jak odda do adopcji to szmata. Może co prawda korzystać z pomocy, ale i tak bedzie jej ciezko. A on? A kij z nim nie? Niech sobie dalej zyje...
O to "becze" ze wszystko jest na jej głowie a on ma wszystko w dupie. Gdzie tu sprawiedliwosc? Oboje dzieciaka zmajstrowali, dlaczego ONA ma sie o wszystko troszczyc głowić ze wszystkiego rezygnować wszystko załatwać i sie martwić?
Zwłaszcza ze są faceci tak bezczelni ze nawet jesli machną dzieciaka byłej żonie to nawet alimnetów nie zapłacą.
A ty ich bronisz i mnie wyzywasz? Puknij sie w głowe. Strzelasz do własnej bramki.
bezmózga to ty jesteś, bo jeszcze niewiele widzisz na swiecie widac. Nie wszystko jest takie rozowe, jest wielu ujów na tej planecie. I nikt mną nie manipuluje. Sama mam takie poglądy.
przynajmniej przezyłabys to co wiele kobiet przezywa z powodu facetów. Faceto potrafił odejść od żony i dzieci tuż przed swietami. Spakował walizy i odszedł bez słowa. Pewnie do kochanki. Dzieci własne olał przed gwiazdką. Nie wiesz jakimi ujami potrafią być faceci? Bronisz ich, a jak jakiś ci krzywde zrobi to co wybaczysz mu, bo taka jest kolej rzeczy i rola kobiety, jeszcze na siebie zwalisz wine? Jak chcesz, ja nie zamierzam sobie na to pozwalać.
Zabieraj się stąd trolico i nie spamuj mi powiadomień, bo nie mam żadnej przyjemności w dyskutowaniu z kimś taki jak ty
Widac tylko tyle "mundrego" masz mi do napisania. Przytłacza cie ilośc tekstu, bo nie umiesz czytać, czy moze wyszlo na to ze mam racje a ty nie chcesz sie ośmieszyć?
jak nie chcesz czytac to przynajmniej nie wtrącaj sie w moje wypowiedzi do innych.
Nie no, po tobie i nie tylko po tobie to ja nie spodziewam się już niczego mądrego i odkrywczego. właśnie przyglądam się jednem z profili i zastanawiam się czy na 112 nie zadzwonić buhahhahaha oplułam się kawą :)))Niektórzy mają niesamowitą inwencję "tfurczą" :)))
Nawet wiedząc że masz racje, to nigdy ci jej nie przyznam . wiesz dlaczego? dla zasady. To ty wciskasz mnie w jakieś swoje przepychanki ze skormnym a oboje jesteście siebie warci. jednymi wartościami oboje zajeżdżacie