Czy tylko ja uważam że niektórzy zrobili tutaj portal nagich fotek ? założyłam tu konto aby poznać kogoś fajnego ... ale zamiast poznać kogoś fajnego dostaje nagie fotki i obrzydliwe wiadomości czy propozycje a jak takiemu odmówisz to jeszcze cię zwyzywa ;(
chamstwo strona 6 z 13
Pitu pitu, pierdu pierdu
To dlatego ze wszyscy sa wobec ciebie tak czołobitni i kochaja cie riczisamaGprawda bez wyjatku, albo musza cie uwielbiac .......
Ciebie to sobie wyjątkowo zapamiętałam, bo latałes po fotce jak czarownica na miotle i toczyłes bój z duchami bedac w kółku bujajacej. Zeby komuś doje.... to na złość skasowałes zdjecia. Teraz znow szukasz jelenia by ktoś je tutaj dodał. Popatrz jak czasy i ludzie sie zmienaja czasami tobie na złość
Na raz dostawałem więcej minusów niż jest użytkowników forum. Teraz się przyznała menda.
O czym ona pitoli! Jakie zdjęcia skasowane? Paranoiczka jakaś. Ja mam zdjęcia od 10 lat a nawet gdyby. To moje zdjęcia i mogę zrobić co zechcę. Dodaje jakie chcę i kiedy chcę na swoim profilu.
zazdrosna? ;]
nke da sie tu klnac bo komentarz sie nie pojawi a ty dostajesz bana, "geniuszu".
na godzine?? Nna conajmniej 24 dostaje! Patrz uwaznie.
moze dlatego, ze ten ktos kto ma dluzszego bana juz wczesniej tu byl i nabil tyle bluzgow ze wrecz skonczuly mu sie bany godzinne, 24 godzine i dostaje jeszcze dluzsze?
Myśl.
Z reszta ksawiera nikt cie tu nie lubi, siejesz zgnilizne na forum. Ja chociaz pisze z sensem, na temat, czasem komus przyznam racje. A ty sie czepiasz kazdego, lewicy prawicy centrum
obrazasz obrazajacych i obrazanych
nie jestes po niczyjej stronie, dobry czy zly co za roznica. Ma racje lub nie ma - mniejsza o to, grunt ze mozna sie do jego posta przyczepic wycinajac zdanie z kontekstu.
durna baba jestes i tyle.
czepiasz sie kazdego ale dziwi mnie ze procz moderacji to mnie najbardziej. Zazdrosc, ze ktos moze przejac paleczke po tobie i byc lepszym trollem na tym rewirze, czu kobyle zaloty, bo nie chcedz wyjsc na lesbe?
Nie no gdzież bym smiała?! Wszak tyle zasług dla zlikwidowania nazwy fotka co ty, to nikt tutaj nie ma. Takim weteranem jak ty jesteś w jej likwidacji, to ja się dziwie, że ty jeszcze w wyborczej nagrody "człowiek dekady" nie dostałeś. Jak stasiek z nieestetycznym nosem przeleciał po profilach, to cały portal wiedział, że ani jedno zdjęcie się nie utrzyma. Teraz nazywamy to pocalujsięwdupe
Zareklamuj bardziej to forum żeby wszyscy wiedzieli kim jesteś, jak należy je traktować, ciebie i użytkowników hahhaha nitk tak jak wy nie potrafi sobie strzelać w kolana
I w ten oto płynny sposób przeszliśmy od chamstwa w prywatnych wiadomościach na chamstwo publiczne.
Chamstwem było to co ty robiłeś dzięki układom i układzikom. Tak żeście rządzili, że zostaliście panami na włościach w których straszy :) Użytkownicy mieli prawo do obrony, a że innej przed wami nie było jak kasacje profili, to wypięli na was duuuuuuuuupe
Może wystarczy z tą okularnicą?
Łapówkowy ryczałcik na leki, na które nie stać obywatelki, który podtrzymuje normalność umysłową się skończył i są problemy.
Też nigdy bana na forum nie dostałam