Czy tylko ja uważam że niektórzy zrobili tutaj portal nagich fotek ? założyłam tu konto aby poznać kogoś fajnego ... ale zamiast poznać kogoś fajnego dostaje nagie fotki i obrzydliwe wiadomości czy propozycje a jak takiemu odmówisz to jeszcze cię zwyzywa ;(
lista tematów
chamstwo strona 3 z 13
Konto usunięte: jestdobrze1994: Każdy sądzi wg własnej miarySkończ waść i wstydu sobie znawczyni prawa oszczędź, bo uczepiłaś się jaj wieku, a kiedy ci napisałam że wszystko odbywa się zgodnie z prawem, to ty dalej swoje. Może ty skasuj profil i nie doradzaj więcej
Dyskusja z frustratem to jak bicie głową w mur, pozwól że zostawię Tobie pole do popisu. Pomyśl raczej nad swoim bytem tutaj....portal do oceny zdjęćGłupiemu się ustępuje. Pozdrawiam i miłej nocki
Konto usunięte: Nie ma nic złego w nagości ale w swoim czasie wszystko. Zablokuj wiadomości przychodzące i sama pisz do ciekawych osób zamiast czekć na księcia.
a skad przekonanie ze czeka na księcia?
na fotce zawsze sie traktuje narzekajace na facetow dziewczyny jakby byly ksiezniczkami szukajacymi księciuniów, a pisza tylko prawde bo ja to samo mam. No ale powiedziec cosna faceta to zaraz jest sie wyzywaną i traktowaną jak "tę co wyzej sra niz dupe ma".
No właśnie stąd gdzie określiła swoje oczekiwania:
Konto usunięte: założyłam tu konto aby poznać kogoś fajnego ... ale zamiast poznać kogoś fajnego dostaje
A później pretensje do facetów że nie spełniają jej oczekiwań. Stąd rada żeby sama zagadywała gdy ktoś się spodoba.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Nie napisała normalnego ani zwykłego. Takich ma pewnie kolegów w szkole. Czeka jednak na fajnego.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Bardzo bym chciała,,,,jeej jak ja bym tak chciała Teraz wybacz ale jesteś kolejną osoba mylącą wygląd z poglądem. Dostrzegam schedę po wielu osobowościach w jednej osobie...nazw nawet nie zapamiętałam tyle ich było.
tajrusią mocno zalatuje
No faktycznie, jest ok
Czegoś mi zazdrościsz? Twoja uszczypliwa mordka wypływała pod każdym loginem, podobnym celowo do tego, którym aktualnie się posługujesz. Dywersja, dywersja i jeszcze raz dywersja. Wzajemność to piękna forma zapłaty.
Z całym szacunkiem, ale ja nie pcham za przeproszeniem "ryja" w każdy możliwy temat na tym forum, w przeciwieństwie do Ciebie. Wybiórczo szukam tematu w którym mogę się sensownie wypowiedzieć. Jest tylko jeden problem. Zawsze musi wcisnąć się Ksawiera, R.I.P Tajra i inne przyszłe Walentyny, Hermenegildy etc. W Twej osobie jest cały problem tego forum. Gdzie się nie zjawisz tam burza. Później wszyscy zdziwieni że forum umarło..... Nie obwiniaj mnie za swoje życie
Konto usunięte: Z całym szacunkiem, ale ja nie pcham za przeproszeniem "ryja" w każdy możliwy temat na tym forum, w przeciwieństwie do Ciebie.
Wypowiedziała się "kulturalna" użytkowniczka w temacie "Chamstwa" :) Co do twojej mądrości, to nigdzie jak tutaj ją pokazałaś i jak dla mądrego to dość, bo jeszcze trochę to pozamykałabyś połowę użytkowników za pedofilię, a drugą za złamanie ustawy o danych osobowych. Brawo ty. jedziesz równo :))) Myślisz, że okulary zrobią z ciebie profesorkę? Nic z tego pani sowo"mądra" głowo :)
Konto usunięte: bo jeszcze trochę to pozamykałabyś połowę użytkowników za pedofilię, a drugą za złamanie ustawy o danych osobowych.
Czyli wnioskuję że popierasz pedofilię, a o założeniach ustawy o danych osobowych i ich łamaniu nigdy nic nie wspomniałam. Nie twórz faktów biegunowo odmiennych od rzeczywistości.