Czy tylko ja uważam że niektórzy zrobili tutaj portal nagich fotek ? założyłam tu konto aby poznać kogoś fajnego ... ale zamiast poznać kogoś fajnego dostaje nagie fotki i obrzydliwe wiadomości czy propozycje a jak takiemu odmówisz to jeszcze cię zwyzywa ;(
lista tematów
chamstwo strona 10 z 13
Ksawiera ( Tajra)
Na którym zamku straszysz? Na każdym lokalnym w okolicach Tarnowa czy na tym przy którym zrobiłaś zdjęcie? (wzajemność bejbe ) To nic osobistego
A od kiedy mnie przepisałaś do Tarnowa i gdzie w Tarnowie jest zamek hahaha kiepściutkie te twoje pociski bejbe :)))))
Ksawiera
Patrzę na rzeczywisty dowód twojego istnienia, ten dawny
Nie komentuję niesprecyzowanych wypowiedzi
Posiadam przynajmniej odrobinę kultury i nie wcinam się w cudze życie. Tzn do czasu aż ktoś zbytnio zainteresuje się moim życiem.
Ksawiera
AmongUs
Dysocjacyjne zaburzenie tożsamości są dość niebezpieczne. Czasem potrzeba kilku minut by przejść z jednej osobowości w drugą. tajrusia posiada w tym czarny pas jak widzę. Żegnam ...jeszcze mi się udzieli nie daj Bóg. Kto z kim przystaje takim się staje jak będziecie posiadali twarz to pogadamy. Każda próba obrażania mnie tu spełźnie na niczym
póki co tylko panienka strzępi sobie jęzor na niepotrzebne epitety i próbuje obrażać. Kiedy się to panience nie udaje, kuli panienka uszy po sobie i hyc w nogi. Bohatyrno jesteś. fajnie się plotkuje o innych,ale o panience nie wolno, bo jaśnie pani taka "fraszlifa"
Idź idź. Tyle spokoju co cię pyskata dziewucho nie ma. Ty ze wsi wyszłaś, ale wieś z ciebie nigdy nie wyjdzie