Czy tylko ja uważam że niektórzy zrobili tutaj portal nagich fotek ? założyłam tu konto aby poznać kogoś fajnego ... ale zamiast poznać kogoś fajnego dostaje nagie fotki i obrzydliwe wiadomości czy propozycje a jak takiemu odmówisz to jeszcze cię zwyzywa ;(
chamstwo strona 8 z 13
A może zwyczajnie poczytaj książke, poucz się, idź do kina, na dyskoteke i nie wysilaj się na wywody z pośladków, bo póki co w przeciwieńswtie do ciebie i większości tutaj przynajmniej staram się zachować w miarę kulturalną i spokojną atmosferę, a ty ewidentnie szukasz zadymy. może idź do łóżka z riczim i tam spożytkuj nadmiar swojej energii. Hmmm co ty na to?
Jesteś chamska, wulgarna,niemiła, nieuprzejma nie tylko w stosunku do mnie. może pan niedopieszczony wreszcie cię dopieści, bo ewidentnie widać że czegoś ci brakuje. narka
Po uprzednich oględzinach forum... sama siedzisz tu prawie 24h (posty rano, posty w południe, popołudnie i w nocy).
Poprzyj to dowodami
Uprzedzam że to są pomówienia
Tak, jasne...wyraziłam swoje zdanie w sposób kulturalny , rzeczowy i uczepiłaś się mnie bez powodu.
Ksawiera (aka Tajra) nie zgrywaj nagle wielce pokrzywdzonej.... każdy widzi jak traktujesz ludzi i w jaki sposób się zachowujesz. Pokazujesz wiele osobowości a to nie jest normalne
a ja nie mam problemów, a ważniejsze od ciebie osoby które wróciły. Tobą zajmę się w wolnej chwili lub z nudów :))
A których synu "cara"?! Puknij się dobrze w łepetynę najlepiej młotkiem. Ty i ona i cała reszta, bo zarzucasz mi coś o czym wiem a co nie było moim dziełem.... ot dobra komunikacja i dobre relacje :))
Nazywaj to "córuś" jak chcesz, ale najwidoczniej masz jeszcze za mało problemów, skoro jeszcze szukasz ich sobie w sieci. mua
buhahahha idź spać, albo weź zimny prysznic i wytrzeźwiej. Nielegalne akcje, to nie mój styl. Sama się wysypiesz i nie będziesz wiedzieć kiedy.