Co wy na to Kobietki?
lista tematów
Bez kasy i samochodu zapomnij o miłości strona 6 z 21
SkromnyJaa: no tak bo to przecież najważniejsze, tak żeby jeszcze mial duży dom. Widać czym się kierujesz przy wyborze faceta.
Dopisujesz słowa, które w żaden sposób nie przedstawiają mojego myślenia, nie chciałabym faceta który ma wszystko, a ja weszłabym w gotowiznę i udawała Panią domu, nie jestem księżniczką z bajki, która czekała na księcia całe życie, w tych czasach młodzi się wspólnie dorabiają, biorą kredyty chodzą razem do pracy, kupują dom, ja nie wiem z jakiego wy świata pochodzicie.
Facet musi być przede wszystkim zaradny, a sama bym nie chciała wozić ciapy w aucie, który boi się nim prowadzić.
Nikt też nie ma domu na zawołanie, bo nie każdy ma ustawionych rodziców żeby dali na wesele, na dom itd..
Ale jak kobieta weźmię sobie ciapę pod dach, który wiecznie był pod skrzydłami rodziców, a rodziców kiedys zabraknie i dawac przestaną, przyjdą na swiat dzieci, zaczyna się prawdziwe życie i uwierz sama miłość nie wystarczy na przetrwanie.
SkromnyJaa: kiedyś nie było aut i tez ludzie sie przemieszczali kilometrami a teraz to wielkie panny musza mieć wszystko pod nosem a faceta ze wszystkim samochodem, domem,samolotem by jeszcze wszystko co materialne a jakim jest nie ważne bo przecież bez tych rzeczy to nie facet
no własnie, kiedyś były konie, dziś auta, ciesz się, że kobieta od ciebie nie wymaga konia bo to znacznie droższa zabawa niż samochód :-)
a tak na serio to te tematy już są nudne... ile można te same rzeczy wałkować.
te tematy są tu powielane od wielu lat, nie było chyba tu pytań, na które nie było odpowiedzi.
Najwięcej tematów miłosnych powstaje, często komu coś nie wychodzi próbuje sie usprawiedliwić, nasze życie to odpowiednik naszych decyzji, więc jak ktos jest samotny bardzo bardzo długo i mu z tym źle, to nie chodzi o to czy ma auto i czy jest przystojny, niech sobie sam zada pytanie czemu kolega czy sąsiad który nie ma super fury czy wyglądu ma rodzinę i jest szczęśliwy a nie ja.
Jako że autor i jemu podobni, którzy mu przyklaskują, ledwo potrafią się wypowiedzieć, to podejrzewam że raczej w tym jest problem niż w ich statusie materialnym.
poza tym w każdym temacie tego typu płaczesz, więc dlaczego mam nie pisać? Za dużo jest gadania na forum a czynów, nawet nie jest za mało ale jest totalny ich brak!
Panthera jesli chodzi o beke to widzialem ze cie laski cisna :D:D a temat stary jak swiat bo z natura nie wygrasz.
" To nie jest żadna oznaka bogactwa, facet bez jakiegokolwiek auta to sorry ale co to za facet?
Chcecie byc głowami rodziny, a swoje rodziny chcecie wlec autobusami? rowerem? "
Widze ze znalazlas kolezanke na forum a dodatkowo przyklasnela temu reszta glupkow xd