Co wy na to Kobietki?
Bez kasy i samochodu zapomnij o miłości strona 3 z 21
No to w dzisiejszych czasach faceta ktòry nie ma auta to kim jest niczym , nikim , czyli nie zasługuje na nic. ...No właśnie to za co kochacie swojch facetów, za portfel , samochòch , czy zato że oddają wam swoje serce , bo co jest w końcu w życiu ważne.
Kobieta to stworzenie boże więc powinna stać w oborze lecz ze względu na kształt dupy chłop wprowadził do chałupy
No może to i fakt , nie zajedzies . Ale nie natym polega dyskusja. Piszecie (piszesz )że facet nie jest facetem jak nie ma auta . To my faceci mamy rozumieć że bez tego jesteśmy nic nie warci
Wychodzi nato że tak naprawdę jesteśmy wam nie potrzebni , jak chcesz i to ci poprawi opinie na ten temat to ci skołuje auto , żebyś serca nie nadwyrężała
Jakby nie patrzec jak nie masz samochodu to znaczy ze marnie zarabiasz albo wcale. Jest powiedzenie "chcesz Pania to zap**** zapracuj na nia xD" Nie wiem czy milosci nie bedzie bez samochodu ale z seksem ciezej chyba. Bo tak masz ta maske czy tylne siedzenia a tak to co... A mieszkanie jak z mama to tez jak tu sie pukac za sciana xD Takze wiecej roboty, mniej siedzdnia na fotce i wsio sie ulozy. A tak serio lubie ladne samochody ale jesli facet z wygladu i charakteru by mi nie odpowiadal to chociazby sral kasa to i tak nie zainteresowalby mnie.
Nie lece, ale podobaja mi sie te samochody, subaru impreza tez. Porsche, ferrari xD sama sobie kupie w koncu tego nissana czy opla troche to odkladam bo po zdaniu prawka nie jezdzilam i nie mam wprawy wiec sie cykam no ale w koncu bedzie trzeba.