Co wy na to Kobietki?
Bez kasy i samochodu zapomnij o miłości strona 20 z 21
Jestem exkluzywnym pojazdem i do niego nie rownaj a poki co krew doplywa gdzie potrzeba, sama zreszta wiesz xd
Ja trzymam linie i dobiegam do szczytowego momentu kariery, tobie tez to radze bo pozniej bedzie za pozno :P
Biedna i naiwna czas ucieka :D tego nie przeskoczysz a moglas dostac odpowiednie geny i 500 do portfela :P
Ale byś mnie "uszczęśliwił" xd Ja ci dopłacę drugie 500 do tych twoich genów i wynieś je ze śmieciami :)
..na poparcie tezy...Pisalem na FB z pania..prawie tydzien...juz bylismy umowieni ...i pani zapytała gdzie pracuje...Uwazam ze to nie istotny element jej wiedzy na tym etapie znajomosci.Odpowiedzialem wiec...ze nie pracuje i szukam pracy...Jak sie domyslacie...czar prysł..;-) PANI NAWET NIE ODWOLALA RANDKI..w ogóle JAK BY JEJNIE BYŁO.....Tyle na temat.
wszystko ładnie pięknie tylko problem polega na tym, ze dziś mężczyźni poza nieporadnością reprezentują brak wymagania czegokolwiek od kobiety, te z kolei skrzętnie to wykorzystują.
Zacznijcie wymagać więcej od kobiet chłopaki, - oczywiście sami też musicie najpierw osiągnąć pewien poziom, ale tak czy owak powodzonka