Witam :)
jestem 24letnim facetem byłem z nie jedną sliczną monietą któa na mieście nie zwróciła by na mnie uwagi :( ale jak pierw poznała mnie przez wiadomości o wielce zakochana była i ja sie pytam dlaczego dlaczego kobiety patrzą na wygląd a nie na charakter
Witam dlaczego Wszystkie kobiety patrzą tylko na wygląd? strona 4 z 12
A poza tym. .
Całe życie pod górę, wiatr w oczy , palec w oko, ch** w d**e , nóż w plecy i chleb masłem do dołu
Nie wszystkie kobiety patrzą tylko na wygląd. Każdy człowiek jest inny. Nie należy wrzucać wszystkich do jednego worka. Moim zdaniem charakter jest ważniejszy niż to jak się prezentujemy zewnętrznie. Istotność tych czynników przedstawiłbym w taki sposób (w procentach): charakter - 70%, wygląd - 30%. Oczywiście ludzie różnie oceniają siebie nawzajem, należy jednak pamiętać, że człowiek bez rozumu to jak przysłowiowy żołnierz bez karabinu. Wygląd jest BARDZO ważny, bo "jak Cię widzą, tak Cię piszą", nie popadajmy jednak w obsesję na punkcie tego, co tylko powierzchowne. Wnętrze i serce człowieka się liczy również.
ehh...Dziewczynie trzeba się po prostu podobać.. oczywiste, że na początku patrzy na wygląd jak z resztą my faceci..ale to tylko początek, bo jeśli będziesz zachowywał się jak łajza to ucieknie raz dwa.
I kolejny raz przyznam rację! Brawo! Każdemu podoba się inny typ człowieka i urody. To też trzeba brać pod uwagę. Są gusta i guściki
Wystarczy stworzyć konto z jakimś modelem z internetu zobaczycie wtedy jakie znaczenie ma wygląd skrzynka będzie się zapychać ;)