Witam :)
jestem 24letnim facetem byłem z nie jedną sliczną monietą któa na mieście nie zwróciła by na mnie uwagi :( ale jak pierw poznała mnie przez wiadomości o wielce zakochana była i ja sie pytam dlaczego dlaczego kobiety patrzą na wygląd a nie na charakter
Witam dlaczego Wszystkie kobiety patrzą tylko na wygląd? strona 2 z 12
W dzisiejszych czasach teraz bardzo rzadko kiedy znaleźć kogoś, kto by nie patrzył na wygląd zewnętrzny, ale owszem są wyjątki, ale rzadko kiedy się trafi na taką osobę która Cię pokocha taką, jaką jesteś/ Takim, jakim jesteś.
Jak grochem o ścianę...
Przecież Ty wiesz lepiej. W końcu znasz wszystkich i możesz twierdzić to samo na temat każdego. Po co próbować jak można ładować wszystkich do jednego wora. :) Żeby kiedyś Ciebie tak nie oceniono...
Przez pryzmat "kilku", a nie danej jednostki. Bo przecież po co poznać jednostkę skoro można ocenić ogół. :) Ugryzę się w język :)
wiem oczywiście fakt po co sie powtarzać skoro do ciebie nie dociera fakt ten ze z powietrza tego nie wzielem.
juz nie raz to zrobiono. Jak widać jesteś typem osobniczki panthery-tu madra a jak prywatnie chciałem pogadać to olała pozdro ;)
A napisałeś do mnie? No właśnie. Ty narzekasz na kobiety, a nie ja na facetów, więc ja nic do Ciebie pisać prywatnie nie muszę. To po pierwsze. Po drugie przeczytaj sobie moje wypowiedzi od początku ze zrozumieniem. Ani razu nie napisałam o tym, że sobie to wyssałeś z palca, bo wiem, że tak nie jest. Od początku piszę otwarcie o tym, że WIĘKSZOŚĆ kobiet takich jest, ale nie wszystkie. Tak samo jest w facetami. Jest WIELU facetów nie szanujących nikogo prócz siebie samych, ale nie wszyscy. Ja nie wiem czy Ty czytać nie potrafisz czy coś, bo dalej wmawiasz mi coś czego nie napisałam
A sam nawet zdania poprawnie złożyć nie potrafisz. Narzekasz to narzekaj, ale nie oceniaj wszystkich jak leci. To, że jakiś % ludzi jest taki, a nie inny nie oznacza, że reszta też taka jest. Ludzie różnią się od siebie praktycznie pod każdym względem. Różnią się figurą, wyglądem twarzy, stanem zdrowia. Różnią się poglądami, charakterem, temperamentem. Różnią się wiedzą i doświadczeniem. I nie będę dalej z Tobą dyskutować, bo z każdym kolejnym postem pokazujesz to jaki jesteś naprawdę i sam zniechęcasz do siebie ludzi. LUDZI, a nie tylko kobiety. Pozdrawiam :)
Eldim. Ja jestem bardzo cierpliwa i wyrozumiała jak widzisz. No, ale niestety. Masz racje. Niektórzy mają tak ograniczone pole widzenia i tak płytko myślą, że szkoda więcej słów. Ciebie również pozdrawiam :)
Tylko desperat może się wypowiadać w ten sposób. Każdy człowiek ma inny gust, a że ty wyglądem nie grzeszysz to szukaj sobie równych.
Nie rozumiem takiego typu facetów, gdybyś był przystojny nie zwracalbys uwagi na to, pod jakim względem kobiety wybierają sobie partnerów. Zamiast narzekać szukaj kobiety sobie równej, każdy chce mieć obok siebie piękność a sam jej nie odpowiada! I teraz zasmierdzialo hipokryzją. Sam szukasz ślicznotki, dlaczego zwracasz uwagę na wygląd jeśli wymagasz od kobiet tego aby zwróciły uwage na twój zajefajny charakter? Temat rzeka.