Witam :)
jestem 24letnim facetem byłem z nie jedną sliczną monietą któa na mieście nie zwróciła by na mnie uwagi :( ale jak pierw poznała mnie przez wiadomości o wielce zakochana była i ja sie pytam dlaczego dlaczego kobiety patrzą na wygląd a nie na charakter
Witam dlaczego Wszystkie kobiety patrzą tylko na wygląd? strona 3 z 12
Kobieta ma prawo wybrać sobie faceta, który trafia w jej gusta. Tak samo jak facet może sobie wybrać kobietę, która trafia w jego gust. Świadomie dobieramy się w pary, ale to nie upoważnia do tego by mieć za złe komuś to, że mu się nie podobamy. Jeżeli wytykamy błędy innym spójrzmy na swoje własne i zacznijmy najpierw wymagać od siebie, a dopiero później od innych. :)
jakaś ty madra kobieta żeby takich mądrych było wiecej i słowa zamienial w czyny swiat byłby piękniejszy
ale tak naprawdę to kobieta wybiera faceta,my możemy sobie chcieć a wy przebieracie jak w najidealniejszym
No pewnie. Niech Ci tak będzie. :) Nie mam już siły na to by Tobie tłumaczyć. Są osoby, które przyznają mi rację. No, ale wiesz.. Twoje zdanie szanuję i nie zamierzam narzucać Ci swojego. Ty i tak widzisz to co chcesz widzieć i rozumiesz to tak jak chcesz to rozumieć. :) Twoja sprawa.
co za trep wycial zdanie z kontekstu i je skomentowal
manipulant...
mnie kasa nie podnieca.
to nie fakt tylko bol dupy nudnych facetow ze na pewno laska was nie chce boscie za biedni a nie za nudni i glupi.
olalam bo ciezko mi gqdac z takim betonem jak ty.
nic nie dotarlo.
nie bede marnowac mej zajebistosci ja takich co jej nie doceniaja :)
zauwazylam ostatnio ze faceci tak spixdziali ze porazka, dostali kosza (normalne bo nke kazdemu sie kazdy podoba) to maja ale do kobiet o to.
sami wybrali z tlumu jedna a reszte olali i maja zal ze ona nke docenila tego ze taki wspanialy on woli ją, no jak ona mogla wybrac innego xd
kiedys faceci brali to na klate i godzili sie z porazka a teraz placza na forach, zranione dusze, obwibiajac wszystkich tylko nke siebie.
Bardzo meskie.
jest ale one nkestety nie zadaja sie z workiem cementu :)
Dlatego nie będę dalej próbowała tłumaczyć, bo to bez sensu. :) Ja wiem swoje, on wie swoje. Woli w ten sposób-jego sprawa. Nie mój biznes
Panthera a do ciebie jak do pustaka zresztą tu takich wiele wiec wcale nie roznisz sie od innych tu lasek ;) pisałem z tobą normalnie na priv wiec nie usiłuj tu wmawiać innym ze było inaczej
jakoś do tej pory mi tego ani niczego nie pokazałaś, chciałem sie przekonać jaka jest prawda no ale stwierdziłaś że z "betonem" nie bedziesz rozmawiac :)
A wiec mam ci jeszcze udowadniać, tak jakby to było czymś niespotykanym, ze mam pasje, nie lece na kasę, i że ze mną można pogadać o wszystkim?
Phi.
A i żeby ze mną rozmawiać trzeba jakiś poziom reprezentować, a nie ciągle w kółko powtarzać że kobiety są takie złe, że wszystkie jestesm głupie a ty poszkodowany a jak ktoras dobrowolnie chce ci wyjaśnić ze kobiety są różne to robisz z niej najgorszą wywłokę nie rozumiejąc, co się do ciebie pisze.
Próbowałam po dobroci, nie dało się. Wiec nie miej do mnie pretensji.