Ze kobiety nie maja pasji ani zainteresowan oraz ze sa nudne, a sami maja "mnostwo zainteresowan" i "prawdziww pasje"? Przeciez to nie zalezy od plci.
Czemu mężczyźni uważają strona 2 z 15
Phantera wiec wbij sobie w końcu do łba ze masz we wszystkich tematach 100% racje, faceci robią same zle rzeczy, wszelakie jakie tylko sobie wymyślisz, ale nie robią tego innym kobietom tylko właśnie TOBIE. Wiec nie uogólniaj. Inne kobiety sa kochane, szanowane i rozumiane, a nawet najlepszy i najbardziej wytrzymały mężczyzna w końcu stwierdzi ze ma do czynienia z debilem i cie oleje. Co tez wszystkim polecam, nie karmić trola tylko olac.
dziś byłem po bułki w warzywniaku i zauważyłem że zabrakło baleronu w kwiaciarni więc poszedłem do filharmonii oglądnąć film
chciałem ją przekonać ze z wieloma slowami jakie kieruje do facetów jest nieprawdą i pogadać z nia po ludzku jak kobieta z facetem a ta mnie zlewa juz, boi sie chyba ze prawda nie będzie po jej stronie
Oj na fotce jest wielu zarozumialych facetow, ktorzy sami soba nic ciekawego nie reprezentuja a oczekuja od innych wszechstronnosci i masy ciekawych hobby... Szczegolnie Ci co pisza ze kobiety tylko dobre w operowaniu pedzlem do make upa. A sami co? Albo bawia sie w hejtowanie na czaciku, albo pija piwo albo graja sobie w fife czy jakies inne gry na konsoli. "Wymagajcie od siebie, chocby inni od was nie wymagali"... Najpierw od siebie, potem od reszty swiata.
Sa dziewczyny ktore sa tego swiadome i postrzegaja inne laski tak samo jak faceci ale i sa takie dla ktorych jest to niedopuszczalne. Mysle ze to kwestia naturalnej kobiecej cechy jaka jest egoizm a ich najlepszym przyjacielem jest lusterko :) Mam wrazenie ze Paniom wydaje sie ze sa nadludzmi i im wszystko wolno i tak sie zachowuja. Dodam jeszcze ze zgodze sie z Panami powyzej mimo tego ze ich nie znam ( i nie ugadalem sie z nimi na pw ze dzisiaj wymyslimy cos nowego na laski ) Takie sa fakty i zauwazylem dokladnie to samo. Ogolnie gadam tu w wiekszosci z kolesiami bo gada sie na lajcie i kumaja o co chodzi. Chyba najlepszym rozwiazaniem jest nauczenie sie dawac ludziom to ma co zasluguja.
Dodam ze ten post nie ma na celu obrazenie kogos kogo nie dotyczy. Pozdrawiam
Bo chce być popularna na tych forach żeby więcej mężczyzn spoglądał na jej profil trudno określic czy to jej pasją jest nabijanie komentowanie wyrażanie się
amarettoUK -dziekuje ci za dobra rade ale nie wezme jej pod uwage kolego gdyz nic o mnie nie wiesz a wydajesz opinie tylko po jednym wpisie...
Miałem kiedyś pasje, a wszystko nie wytrzymało próby czasu i choroby. :(
Co do kobiet to cenie je nie za pasje ale za ciepło, delikatność, rezolutność które wnoszą do związku, no może jeszcze komunikatywność. :)
Fajnie też czasem pomilczeć i nie jest ona oznaką skrępowania...
a nie widzisz jak wielu facetow pisze o kobietach na fotce same pogardliwe teksty i zaklada tematy wysmiewajace kobiety? Chyba mam prawo miec tego dosc?