Czy kazdy kto do mnie napisze musi byc napalonym czasem nwet 40 latkiem ?
Nie ma tu normalnych ludzi? :/
Pomozcie odzyskac wiare w ludzkosc:D
lista tematów
Czemu nie mozna normalnie porozmawiac :) strona 1 z 12
Są tu porządni ludzie zarówno kobiety jak i mężczyźni moim zdaniem trzeba wierzyć i nie tracić tej wiary ale bardziej się szanujmy i bądźmy wyrozumiali dla siebie
No to Julka narzuci temat i porozmawiamy normalnie ,a przynajmniej będziemy się starać aby było w miarę normalnie .
Eldim: Ci rzekomo normalni narzekają z kolei, że jak już napiszą to dziewczyna nie odpisuje lub odpisuje na tyle zdawkowo, że czują się olani kwasem solnym. I gdzie leży prawda?
bo one już to w naturze mają "olewanie" nie chcą poznać a potem zdziwienie ojej nie ma normalnych do pogadania...rzygam już tą waszą regułą
SkromnyJaa: bo one już to w naturze mają "olewanie" nie chcą poznać a potem zdziwienie ojej nie ma normalnych do pogadania...rzygam już tą waszą regułą
Błędne koło.. To że jakaś Cię " olała " nie usprawiedliwia Cię byś mówił że to nasza natura, bo równocześnie można by było rzec to o facetach. Każda osoba jest inna i olewanie bądź bawienie się uczuciami zależy od charakteru a nie płci, w Twoim przypadku każda kobieta to istna zołza bo pożądnych przecież nie ma...
Konto usunięte: Błędne koło.. To że jakaś Cię " olała " nie usprawiedliwia Cię byś mówił że to nasza natura, bo równocześnie można by było rzec to o facetach. Każda osoba jest inna i olewanie bądź bawienie się uczuciami zależy od charakteru a nie płci, w Twoim przypadku każda kobieta to istna zołza bo pożądnych przecież nie ma...
nie jakaś-nie jedna bo wiele nawet już nie liczę, wiem jak jest, no są przecież porządne to ja w końcu ten zły i niedobry
A z kim wy chcecie tutaj rozmawiać? Z echem, czy zblazowaną i skompromitowaną moderacją z którą zazwyczaj nikt rozmawiać nie chce i większość unika ich jak zarazy?! Większa część tego portalu, ma o nich tak "dobre"zdanie :)
SkromnyJaa: nie jakaś-nie jedna bo wiele nawet już nie liczę, wiem jak jest, no są przecież porządne to ja w końcu ten zły i niedobry
Skoro sam stwierdziłeś że są porządne kobiety to Twoja teoria że mamy olewanie w naturze jest bezsensu..
Jeśli to byłoby w naturze płci damskiej nie byłoby wtedy porządnych dziewczyn ( zastanów się co piszesz ).
Mówię ogólnie o dziewczynach, nie każda jest zła są też dobre.. A to czy jestem porządna to doskonale ja o tym wiem i te osoby, które mnie znają. Zdanie innych mnie nie obchodzi bo znam swoją wartość. Założę się że pod tym podpisałyby się inne dziewczyny, a z takim podejściem do kobiet to trudno Ci będzie spotkać tą dobrą. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, bo kiedyś możesz sam być tak potraktowany. Pamiętaj karma wraca.