Czy kazdy kto do mnie napisze musi byc napalonym czasem nwet 40 latkiem ?
Nie ma tu normalnych ludzi? :/
Pomozcie odzyskac wiare w ludzkosc:D
Czemu nie mozna normalnie porozmawiac :) strona 3 z 12
Z racji tego, że wszystkie, ale to absolutnie wszystkie, jesteśmy takie same i ewenementu i odchyłu od normy nie znajdziesz, to proponuję, byś w ramach akcji protestacyjnej poddał się - kastracji xD Po co ci ten kawałek bezużytecznego frendzla między nogami? No powiedz sam po co masz się dalej z nim męczyć?
ukladzamkniety-konto od 1 marca 2017 xDDD konto fejk
pokaż sie ze swojego prawdziwego konta a nie tyrasz z tego i myślisz że "fajny" jesteś chyba że już cie zbanowali na forum to wybacz :D
Tutaj już nie ma kogo banować xD No chyba, że moderacja zacznie się nawzajem obdarzać banami, ale pies suce ogona nie odgryzie :D Już dawno by go skasowała, ale regulamin mnie trzyma,i muszę się z wami męczyć przez co najmniej 2 dni xD jak się pokłonisz moderacji( bo ja mam za sztywny kark)by zdjęli tą klauzulę, to już mnie tutaj nie ma hihihi
sukcesem jest samemu taką znaleźć, nikt Ci dziewczyny szukać nie będzie.
nie mówię że znam, ale że po twierdzeniu iż każda taka sama jest to coś z Tobą nie tak chyba.. powtarzamy się bo ni cholery tego nie rozumiesz.
mało jest bo jesteśmy wyjątkami dlatego na znalezienie tej odpowiedniej potrzeba czasu i cierpliwości a nie czegoś takiego co pokazujesz tutaj.
Nie, nie wiem, ale ty mi na pewno wszystko powiesz :D Z 4/4 masz tylko 1/4 racji, ale w której sprawie, to zostawię dla siebie :) Oglądałeś "układ zamknięty"? No to tak mniej więcej wygląda moderacja tego portalu i temu ona służy w stosunku do bardzo wielu osób. Pretensje nie do użytkowników tylko proszę kierować pod właściwe adresy
Poza tym, skończcie się wreszcie ośmieszać tymi fasadowymi"dyskusjami" itd, bo jak się to wszystko tutaj odbywa wiem od kogoś, kto kiedyś był jednym z was. Zwyczajnie was wsypał. Nikt przy zdrowych zmysłach, nie potraktuje tego portalu poważnie, a was w szczególności