Czy kazdy kto do mnie napisze musi byc napalonym czasem nwet 40 latkiem ?
Nie ma tu normalnych ludzi? :/
Pomozcie odzyskac wiare w ludzkosc:D
lista tematów
Czemu nie mozna normalnie porozmawiac :) strona 2 z 12
Śmieszny jest ten fakt dawać temat na forum a w ogóle sie w nim nie udzialac widać wielka pani chciała po prostu sie pokazać.
Każdy kiedyś miał doczynienia z kimś " niedojrzałym " ale to nie jest powód by całą płeć mierzyć jedną miarą.
I tak bede robił bo z powietrza tego nie wzielem tak jak juz wspominałem więcej czynić niż gadać bo w gadce na forum to WY rozgadane i najmądrzejsze.
Eldim: Ci rzekomo normalni narzekają z kolei, że jak już napiszą to dziewczyna nie odpisuje lub odpisuje na tyle zdawkowo, że czują się olani kwasem solnym. I gdzie leży prawda?
bo sa rzekomo normalni.
maja ske za fajnych gosci a tak naprawde pisza tylko "hej" i "co tam" a jak im dziewczyna odpowie to "yhym"
SkromnyJaa: bo one już to w naturze mają "olewanie" nie chcą poznać a potem zdziwienie ojej nie ma normalnych do pogadania...rzygam już tą waszą regułą
a ja rzygam wrzucankem nas do jednego wora.
jak sie was wrzuci to macie bol dupska a wy to robicie non stop i nie widzicie w tym nic zlego a do tego jeszcze uwazacie ze rzeciez racje macie, bez reflekski tyllo "wszystkie sa tskie, taka regula, biologia" itp
a nic nie wiecie jak jest naprawde.
Nie wiem czemu nie dociera do ciebie ze nie wszystkie sa takie same...
SkromnyJaa: I tak bede robił bo z powietrza tego nie wzielem tak jak juz wspominałem więcej czynić niż gadać bo w gadce na forum to WY rozgadane i najmądrzejsze.
oczywiscke ze takie jestesmy :) najmadrzejsze majace zawsze racje na tematy damsko meskie
nke twierdzimy ze sobie zmysliles olewanie
twierdzimy ze to ze kilka cie olalo nie znaczy ze zrobilyby to wszhstie z fotki.
nie twierdzimy ze wszystkie jestesmy porzadne ale ze nie wszystkke jestesmy zlymi zolzami (po prostu nie wszystkie jestesmy takie same)
a to w porownanii do twojego marudzenia jest jak najbardziej racją :)
dalej chcesz polemizowac? Ostrzegam ze juz dawno zostales tu pokonany w wojnie na argumenty ale jak chcesz.
Panthera: dalej chcesz polemizowac? Ostrzegam ze juz dawno zostales tu pokonany w wojnie na argumenty ale jak chcesz.
a po co to komu na forum pokazywać ze jest sie mądrzejszym. Wygrałaś nagrodę glowna w postaci nicości heh. A teraz pozwól poznać sie w rzeczywistości nie pod publike żeby zbierać oklaski.
SkromnyJaa: I tak bede robił bo z powietrza tego nie wzielem tak jak juz wspominałem więcej czynić niż gadać bo w gadce na forum to WY rozgadane i najmądrzejsze.
Hola hola kolego nie znasz mnie więc skąd założenie że tylko tutaj jestem rozgadana?
Jestem dość otwartą osobą zresztą nie będę się w tym temacie rozwijać tylko po to by przemówić Ci do rozumu.
Masz kilka przykładów " złych " dziewczyn? ok przyjmujemy to do wiadomości, ale mieszanie porządnych z " błotem " jest chamstwem.
P.S. Ani ja ani Panthera nie pokazujemy się na forum by zbierać oklaski ( tym bardziej od Ciebie ), pojawiłyśmy się tutaj po to bo wkurza Nas Twoje zdanie i upartość pt. " każda z was jest zołzą ".
Ale widać że rozmowa z Tobą odzwierciedla powiedzenie " Mówił dziad do obrazu, a obraz ani razu " .
Podpisuję się pod tym :)
to mogę pomięszać z mąką cukrem i wodą wyjdzię dobre ciasto mozna jeszcze by dodać wiecej składników
a co do wora to ten wór jest już tak napchany że jak wy tam sie już mieścicie :D ale jak już tam w tym worze jeśtescie to mikołaj was rozda w prezencie na gwiazdkę pod choinke
SkromnyJaa: a co do wora to ten wór jest już tak napchany że jak wy tam sie już mieścicie :D ale jak już tam w tym worze jeśtescie to mikołaj was rozda w prezencie na gwiazdkę pod choinke
Człowieku czy naprawdę nie masz dość rozumu by pomyśleć iż na tym świecie są jeszcze dobre kochające kobiety?!!
Już nie wspomnę o szacunku do Nas, bo po Twoich tekstach tego jakoś nie widać.
A co do prezentu to założę się że nie jeden facet marzy o kobiecie, która będzie porządną, lojalną, kochającą nie tylko w stosunku do niego ale do wszystkich.
Ty chyba na taką nie zasługujesz patrząc po Twoich wypowiedziach, szacunek do kobiety jest najważniejszy a Ty właśnie go pokazałeś.. ŻENADA...
SkromnyJaa: to mogę pomięszać z mąką cukrem i wodą wyjdzię dobre ciasto mozna jeszcze by dodać wiecej składników
I wyjdzie super babka xD Masz 100% racji. Wszystkie, ale to absolutnie wszystkie, jesteśmy takie same i żadna z nas nie ma w poprzek tylko wzdłuż xD Wszystkie po jednych "piniondzach" i wam się to zwyczajnie nie opłaca, a mimo to i tak nadal kalkulujecie :)) Poza tym, nie zauważyłeś,że jesteś bardzo mocno pobrudzony?! Coś.... jakbyś właśnie wyszedł z sadzawki w której wcześniej taplały się kaczki ?! xD
Konto usunięte: Człowieku czy naprawdę nie masz dość rozumu by pomyśleć iż na tym świecie są jeszcze dobre kochające kobiety?!!
wskaż palcem podążę w tym kierunku
nie znasz mnie, a co mam brać wszystko na poważnie ? tym bardziej że wasze teksty sie powtarzają z tym worem i miarą :D i cały czas jeden wór i jedna miara wiecej nie masz worów lub miar choćby 2 ?
Konto usunięte: A co do prezentu to założę się że nie jeden facet marzy o kobiecie, która będzie porządną, lojalną, kochającą nie tylko w stosunku do niego ale do wszystkich.
mi już prysły te marzenia pewnie gdyż mało już takich kobiet jest