Czy kazdy kto do mnie napisze musi byc napalonym czasem nwet 40 latkiem ?
Nie ma tu normalnych ludzi? :/
Pomozcie odzyskac wiare w ludzkosc:D
Czemu nie mozna normalnie porozmawiac :) strona 5 z 12
nie chce nic od ciebie człowieku...
Fajnie masz człowieku. Nie napisałam ani słowa o tym, że każdy facet jest taki lub inny. Tak. Zdecydowanie jestem bardziej dojrzała, bo wiem, że każdy człowiek jest inny i nie ocenia się ogółu przez jednostki. Dziękuję za rozmowę. Powodzenia :)
Podpisuję się po tym ;)
Nie najeżdżamy na wszystkich facetów tylko mówimy że niektórzy faceci jak i kobiety są źli/ złe, nie wszyscy są tacy sami..
Każdy się różni i to jest na swój sposób piękne, bo jakie byłoby życie gdyby każdy był taki sam?
Powodzenia..
Olejcie. Skoro uważa, że takie jesteśmy to nie udowadniajmy mu na siłę. Nie ważne, że nasze argumenty są zgodne z obecnym stanem rzeczy. On wie przecież swoje, bo i tak jesteśmy wszystkie takie same. Skoro nic do niego nie trafia to bądźmy takie jak mówi i go olejmy. Szkoda słów. Widocznie to może kryzys wieku średniego..
I olewam to, szkoda sił na tłumaczenie w kółko jednego i tego samego.
Najważniejsze że My wiemy jaka każda z Nas jest.
mam was gdzieś olewanie to wasze drugie imię wiec trzymajcie sie tego i nie pisz jak do ciebie nie pisze a nawet jakbym pisał olewaj dalej w końcu w tym jesteście najlepsze powodzenia
Ja także znam swoją wartość i też trochę mam za sobą, wiem jak jest. A Ty dalej sobie wmawiaj co chcesz. Nie moja sprawa. Dobrej nocy życzę wszystkim :)
Zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie odpowiada, ważne że wiemy ( mowa o wszystkich ) kim jesteśmy ;) Miłego wieczoru ;)
Ja bym to napisał : Witamy w prawdziwym życiu żebyś spotkała normalnego to tak jakbyś ułożyła kostkę Rubika bez popełnienia jednego bledu
i najzabawnijsze, ze on dostaje kilka plusow za obrazanie kobiet a wy dostalyscie minus 4 za napisanie czegos madrego :D to jest dopiero kolesiostwo, widac debilizm ma sie dobrze a ludzie mądrzy nie są tu mile widziani :)
zrażasz do siebie ludzi. TO JEST PRAWDZIWY PROBLEM, nie my. My chetnie opdpowiadamy komus kto jest miły kuturalny i ktory chetnie wyslucha oraz jest przedewszystkim INTELIGENTNY a nie przemądrzaly.
Prawda w oczy kole i dlatego lecą minusy u facetów ktorzy dostali ból tyłka od kilku słów prawdy o nich samych :D
I gdzie ten slynny meski dystans do siebie?
chyba o mnie mowa :D
ale niewidzialna ma racje tylko ty tego nie rozumiesz. I nie uwziełysmy sie na ciebie tylko ci pomagamy, podziekuj za nauki :)