Czy kazdy kto do mnie napisze musi byc napalonym czasem nwet 40 latkiem ?
Nie ma tu normalnych ludzi? :/
Pomozcie odzyskac wiare w ludzkosc:D
Czemu nie mozna normalnie porozmawiac :) strona 10 z 12
ty tez przeciez nie znasz mojego myslenia a mi wciskasz kity ze "dama nie mogla pierwsza napisac" "uwaza ze jej sie nalezy" "madroscia nie grzeszy" i inne wyssane z palca glupoty. Albo to, ze stwierdziles ze klamie ze mam faceta
nie wiesz jak jest a farmazony wygadujesz
to ty madroscia nie grzeszysz
uparty jak osiol.
moglobybyc ich nawet setki. Ae ta 101 mogla okazac sie inna.
wiele kobiety odpisuje najwurszniej ty celujesz do nieodpowiednich.
na forach poznalam wielu lagodnych facetow z ktorymi az milo sie rozmawia
ty taki nie jestes
wiec najwyrazniej musiales je zniechecic do czegos juz ci to mowilam
typowy facet - szuka problemu wszedzie tylko nie w sobie.
Sama to udowadniasz swoim podejściem. Panthera nic do Ciebie nie mam, ale za każdym razem, gdy czytam Twoje posty pod podobnymi tematami powtarzasz tylko to, że jesteś inna. Ani razu tego nie udowodniłaś w swoich wypowiedziach. Nie zarzucam Ci kłamstwa, ale skoro masz o sobie takie zdanie to zacznij się zachowywać adekwatnie do tego. Póki co naskakujesz tylko na facetów robiących takie tematy. Ja rozumiem oburzenie związane z tym, że wielokrotnie obraża się kobiety pod takimi tematami, ale no nie przesadzajmy. Trochę dystansu do siebie. Skoro uważasz, że taka nie jesteś to co Cię obchodzi to co ktoś o Tobie napisze na forum? To internet. Przywyknij. Dziewczyno masz tu podane imię i nazwisko? Numer telefonu? Adres? Nie! Więc czym Ty się przejmujesz? Nie pierwszy i nie ostatni raz ktoś potraktuje Cię "z góry". Jednak jeżeli czujesz się wartościowa to nie będziesz się tym przejmować. Ktoś kto zna swoją wartość nie przejmuje się takimi błahostkami.
SkromnyJaa pisanie to też rozmowa. Nie każdy lubi rozmawiać. Są lidzie, którzy zdecydowanie bardziej wolą pisać.
Taka rozmowa bez mowy rozmówcy i słuchacza. Rozni sie to bardzo no i poprzez pisanie nie usłyszysz gestu dlatego potem sa właśnie takie niedogodności
Juz nawet nie chce sie odp faceta...skoro co 2 szuka sexu co 3 chce popisac o sexie...a co 4 przysyla swojego siusiaka
faceci tez
i skad wiesz czy ona tez leci na kase?
skoro nie leci ma prawo narzekac ja zboczencow
ja narzekam na takich ale wedlug twojego pustego lba nie mam prawa bo inne kobiety leca na kase xd
co to zbiorowa odpowiedzialnosc czy jak?
srak
spójrz w lustro zajrzyj głęboko i zobaczysz pusty łeb
gdyby facet to napisał zaraz byś szczekała na niego jaki on jest głupi, a jak już kobieta a to ma prawo narzekać.
wyjdz stąd i zamknij się skoro pisałem do niej, zajmij się swoim temacikiem o alkoholu :D:D:D::D:D:D:D:D:D
wystarczylo ze spojrzalam w twoj
nic do ciebie nie dociera
ciagle zyjesz w swoim wymysle.
bo jak trafia na zboczencow to ma sie cieszyc?
ma prawo NA NICH narzekac
(nie napisalam ze na kazdego faceta i kazdego tak okreslic)
tak samo ty masz prawo narzekac tylko na te kobiety (ktore znasz z imienia i nazwiska lub nicku) ktore cie zle potraktowaly a NIE NA WSZYSTKIE
tlumaczw to nie dociera.
a ty jeszcze nie dosc ze masz pretensje do laski ktora faktycznych zboczencow nazywa zboczencami ( nie wszystkich facetow ogolem) to jeszcze wedlug ciebie nie ma prawa tego robic bo sa kobiety ktore leca na kase.
tak jakby fakt isnienia materialistek mial wplyw na to co nie-materialistki maja prawo robic.
to tak samo jakbym stwierdzila ze skoro 5 facetow (zaden z nich nie jest toba) wyslalo mi dzis na dzien dobry zdjecie kootasa to ty masz z tego powodu zakaz nazwania jakiejs laski, ktora powiedzmy cie zdradzila, suką. No bez sensu w ogole :D a ty tak robisz wlasnie!
z racji ze sa jakies tam kobiety to z ich powodu normalnym kobietom zakazujesz narzekac na zboczencow mimo ze sam nim nie jestes. Fuck logic xd
nie mow mi co mam robic kmiocie :)
widac jaki szacunek do kobiety wyniosles z domu :]
kiedys nie do pomyslenia by mezczyzna tak napisal do kobiety. Teraz nie tylko tak pisza ale i jeszcze obrazaja je bez powodu i narzekaja na wszystkie generalizujac z powodu kilku porazek... Masakra...
faceci teraz to pisdy, kryzys meskosci, malo juz jest facetow z krwi i kosci.
same tzipki zostaly co placza w poduszke bo kosza dostali zostawiajac na niej swoja "tapete do szkoly".
no tak z toba to tylko mozna pogadac o tym jakie kobiety to koorvvy a wy jestescie tacy biedni pokrzywdzeni
ambitne lub ciekawe tematy ktore lacza plcie a nie dziela wywolujac gownoburze i bol dupy facetow i kobiet zwyczajnie przerastaja twoje zdolnosci intelektualne
lepiek psioczyc na baby niz pogadac o czyms ciekawszym z kobietami, w zgodzie. A ponoc tak bardzo chciales normalnie pogadac :)
ty sama wszystkim (z tego co widze po twoich postach) mwawiasz że WSZYSTKIE dla mnie więkoszść znaczy prawie wszystkie ale nie pisałem tego twarto WSZYSTKIE jak te twój łeb to ocenia.
I nie bede tu wymieniał nicków ani nazwisk prawo prywatności wiec wymieniam wiekszosc jak sie zachowuje, a jak już miałaś mi pokazać te co się tak nie zachowują to nie raczysz tego zrobić a z chęcia bym takie poznał i dal ci znać :D