Czy kazdy kto do mnie napisze musi byc napalonym czasem nwet 40 latkiem ?
Nie ma tu normalnych ludzi? :/
Pomozcie odzyskac wiare w ludzkosc:D
lista tematów
Czemu nie mozna normalnie porozmawiac :) strona 11 z 12
Panthera: no tak z toba to tylko mozna pogadac o tym jakie kobiety to koorvvy a wy jestescie tacy biedni pokrzywdzeni
Panthera: epiek psioczyc na baby niz pogadac o czyms ciekawszym z kobietami, w zgodzie. A ponoc tak bardzo chciales normalnie pogadac :)
mimo jak mnie potraktowałaś na forum wyciągnełem do ciebie dłoń i chciałem pogadać normalnie bo umiem, ale jak ktos widze jak się zachowuję jak typowa pseudo-kobieta i wali oszczerstwami to się odechciewa. Twoja strata, ale jak widze masz tu wiecej wrogów niz sprzymierzeńców.
SkromnyJaa: mimo jak mnie potraktowałaś na forum wyciągnełem do ciebie dłoń i chciałem pogadać normalnie bo umiem
SkromnyJaa: I tak bede robił bo z powietrza tego nie wzielem tak jak juz wspominałem więcej czynić niż gadać bo w gadce na forum to WY rozgadane i najmądrzejsze.
Ja tam nic nie wiem, ale jednego jestem absolutnie pewna. Tego, że z Tobą nie spałam i nie gadałam, ba nawet koło Ciebie nie stałam/siedziałam więc?!
Ale w jednym trzeba przyznać jej niestety racje. Czytając Twoje posty odnosi się wrażenie(może mylne) że jesteś typem kolekcjonera, a to Ci niestety w tej dyskusji z nią nie pomaga.