Witam,
po co To jest? Zdurniałem ostatnio. Otrzymałem powiadomienie, iż znaleziono dla mnie "połówkę", wpadłem jakiej Pani w oko. Fajnie. Napisałem do Owej delikwentki, żadnych zbereźności, i co? Bach, czarna lista...
Co z Wami kobiety? Kilku moich znajomych miało podobny problem. Wybrani, i czarna lista...
Czy to jakaś psychiczna perwersja??
lista tematów
Tak Nie strona 9 z 9
A niech flirtuja. To jakas mila odmiana od bitwy na posty fotkowych troli, ktorą konczy sie niemal kazdy watek.
Podejmujesz wyzwanie?
To też forma flirtu Nie znasz się na tym, to się nie wypowiadaj. Trollowanie i to dobre polega na wyciągnięciu od przeciwnika jak największej liczby o nim informacji i użyciu ich przeciwko niemu. Zauważyłeś, by coś takiego miało miejsce? Teraz masz szanse poszukać trolli i przyglądnąć się sobie samemu.
Panthera: chyba tylko ja trzymam sie tematu i nie zaczynam flirtować z rozmówcami powodując offtop :D
Skoro zwykła dygresja jest dla Ciebie flirtem, żal żal i jeszcze raz żal. Pojmij to...każda dyskusja jest skazana na dygresję, świata nie zmienisz swoimi wyniosłymi tezami, rób swoje, pogódź się ze światem i nadal miej swoje racje, które nie zawsze były zgodne z tematem( nie chodzi o ten temat dyskusji). Przypominasz Syzyfa...toczysz ten głaz pod górę, za każdym razem o metr dalej, za każdym razem spada i łamie Ci palce. każdą swoja wypowiedzią jesteś podobno metr dalej ale to tylko puste definicje, które w feministyczno -szowinistycznym świecie są warte tyle co złotówka. Zarzuć bardziej wartościową walutą, Udowodnij ile jesteś warta w życiu a nie teoriach na zwykłym forum