Witam,
po co To jest? Zdurniałem ostatnio. Otrzymałem powiadomienie, iż znaleziono dla mnie "połówkę", wpadłem jakiej Pani w oko. Fajnie. Napisałem do Owej delikwentki, żadnych zbereźności, i co? Bach, czarna lista...
Co z Wami kobiety? Kilku moich znajomych miało podobny problem. Wybrani, i czarna lista...
Czy to jakaś psychiczna perwersja??
lista tematów
Tak Nie strona 6 z 9
To całkiem sympatyczne że jej zadedykowałeś jedno zdjęcie.
Z tego co wiem ona tu trenuje. Chce iść na studia. Ale po co? Pewnie żeby docelowo uwieść jakiegoś prezesa ;)
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Jeśli wygląda tak jak na zdjęciach oraz jest tak elokwentna jak na forum nie będzie to trudne zadanie :D Może próbować nawet z prezydentem :)
Podejmujesz wyzwanie?
Konto usunięte: Kaczor1987: Wszystkie dziewczyny klika "NIE" . . One są poj....ne i ściemniary
A może po prostu zwyczajnie im się nie podobasz. Zdarza się
Nie to nie to.
Przykład do porównania:
mężczyzna-najlepszy profil (moje województwo)
Średnia: 10,34 (544 decyzje)
Aktywność
konto od 19 stycznia 2015
ostatnie logowanie 6 dni temu
Kobieta 2 miejsce w rankingu (moje województwo)
Średnia: 10,72 (5390 decyzje)
Aktywność
konto od 13 kwietnia 2015
ostatnie logowanie 11 grudnia, o 01:59
Dodatkowo profil kobiety:
nowy 1 godzina - sto kliknięć
nowy profil kobiety 1 dzień - 500 kliknięć
świeżynka 3 dni ma profil - 1600 zagłosowań a wcale nie jakaś urodziwa.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: Witam,
po co To jest? Zdurniałem ostatnio. Otrzymałem powiadomienie, iż znaleziono dla mnie "połówkę", wpadłem jakiej Pani w oko. Fajnie. Napisałem do Owej delikwentki, żadnych zbereźności, i co? Bach, czarna lista...
Co z Wami kobiety? Kilku moich znajomych miało podobny problem. Wybrani, i czarna lista...
Czy to jakaś psychiczna perwersja??
czy wy mozecie przestać narzekać na kobity?
Nie wiem co jest z nami, spytaj tej ktora cie na czarna liste wrzucila a ni nas, bo reszta tego nie zrobiła.
Konto usunięte: Zauważyłem już. Napiszesz do kogoś, bach. Ban. Zajrzysz do kogoś, bach. Jakaś psychoza...
ja dostalam sie na czarna liste raz za włączenie czyjegoś nagrania w "kamerkach".
Ale nie przyszło mi do głowy by z tego powodu zakładać temat i z powodu jednego kolesia wszystkich traktwać z góry.
Coż wypadało by jednak zacząc, patrząc na ogrom męskich ciot (inaczej tego nazwac nie mozna) ktorzy tak duzo czasu spedzają w necie, ze nie potrafią juz funkcjonować w realnym świecie a zagadanie do kobiety na przystanku jast dla nich trudniejsze od skoku w wulkan. Tacy ludzie myslą ze są pępkiem świata więc każda poleci na ich hej (mimo ze sami wybrzydzają) ale jak dostaną kosza to od razu lament jekie to baby złe.
typowe myslenie faceta :) jak kobieta idzie np na studia inzynierskie w kierunku elektronika czy programowanie to na bank po to by znaleźć tam faceta ktory za pare lat bedzie zarabial gruby hajs siedzac w domu..
Nie mierz wszystkich kobiet swoją miarą ;]
Konto usunięte: Dodatkowo profil kobiety:
nowy 1 godzina - sto kliknięć
nowy profil kobiety 1 dzień - 500 kliknięć
świeżynka 3 dni ma profil - 1600 zagłosowań a wcale nie jakaś urodziwa.
to pokazuje jak faceci są zezwierzęceni, rzucają się na te laski jak wyglodniałe hieny na kawałek padliny.