Witam,
po co To jest? Zdurniałem ostatnio. Otrzymałem powiadomienie, iż znaleziono dla mnie "połówkę", wpadłem jakiej Pani w oko. Fajnie. Napisałem do Owej delikwentki, żadnych zbereźności, i co? Bach, czarna lista...
Co z Wami kobiety? Kilku moich znajomych miało podobny problem. Wybrani, i czarna lista...
Czy to jakaś psychiczna perwersja??
lista tematów
Tak Nie strona 2 z 9
A mi właśnie serduszko dała 15. To zaczyna być niebezpieczne. Kiedyś niechcący kliknę odwzajemnienie i już prokurator ma podstawy do wszczęcia śledztwa :D
Podejmujesz wyzwanie?
A ja to bym chciał mieć te 18 lat i przeżyć prawie to samo co przeżyłem, choć delikatnie poszedł bym inną drogą i nie zmarnował bym okazji na tą prawdziwą miłość, która kiedyś krążyła przy mnie. A teraz chodzę ,biedny, smutny szukającej tej jedynej ;( To takie smutne ;( bo cały czas szukam.... Przepraszam, ale łezka w oku mi się zakręciła. Ale spokojnie , nie płacze jeszcze ;) A wiecie , mi tam ni zależy na ocenach tutaj, bo po co? ;)
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
To mnie uspokoiłaś, bo już myślałem że faktycznie się w tym Greyu zakochałaś ;D
Grey jak Grey , ale to człowiek tą postać gra , a ty w tej postaci za pewne jesteś bardzo zauroczona, znaczy w człowieku ;) A potem za kilka miesięcy , może pare lat, Wisienka oznajmi na forum że wyjeżdża w poszukiwaniu mężczyzny który grał postać Greya ;)))
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi