Witam,
po co To jest? Zdurniałem ostatnio. Otrzymałem powiadomienie, iż znaleziono dla mnie "połówkę", wpadłem jakiej Pani w oko. Fajnie. Napisałem do Owej delikwentki, żadnych zbereźności, i co? Bach, czarna lista...
Co z Wami kobiety? Kilku moich znajomych miało podobny problem. Wybrani, i czarna lista...
Czy to jakaś psychiczna perwersja??
Tak Nie strona 1 z 9
Też tak miałem raz. Kliknęła na serduszko a jak zagaduję co to za podryw to CL.
ONE CHCĄ SOBIE PODNIEŚĆ SAMOOCENĘ i/lub OCENĘ i LICZĄ ŻE ZAGŁOSUJESZ RÓWNIEŻ NA TAK.
Jedyna rada to taka PAMIĘTAJCIE NIGDY NIE BIERZCIE BABY Z FOTKI.COM
Jeśli po połączeniu w parę nie odpisze to jestem w stanie to zrozumieć, ale czarna lista to już dla mnie bania fest. Chyba jedyne racjonalne wyjaśnienie jakie przychodzi mi na myśl to "kliknęła niechcący i w obawie przed natarczywymi zalotami z twojej strony likwiduje problem w zarodku."
No to gdzie ja żonę znajdę?! Nie, no... nie generalizujmy tak. To, że jedne mają siekę w bani, nie znaczy, że inne również tym śladem podążają. Jestem dobrej myśli :D
Będąc na telefonie dotykowym (który w sumie mam dopiero od roku) często nie miałam wprawy i chcąc przesunąć i zobaczyć zdjęcie klikało mi się przypadkiem serduszko.Ogólnie wtedy jeśli ktoś pisał to wyjaśniłam sytuację, jeśli faktycznie mi się nie podobał ani trochę i nie byłam zainteresowana.Na cl dodaję tylko wtedy gdy np, ktoś sam z siebie pisze (nie podoba mi się) ale pisze jedną wiadomość, ja nic a on drugą, trzecią i czwartą...mimo że ja dalej nie jestem zainteresowana.Zdarzało mi się odpisywać no ale czasem byłam za to gnojona że zadufana panna czy zimne babsko czy jakieś przekleństwa więc teraz tak pół na pół części odpisze że nie mój typ a część zignoruje totalnie.Jeśli facet jest aż tak mało domyślny że widząc iż nie odpisuje mu na żadną z jego "n"-tych wiadomości to wtedy beng żeby mieć święty spokój :| ot i cała filozofia.
Nie wiem, ja np. jeśli ktoś by mi nie odpisał wcale na pierwszą wiadomość, nie produkowałabym się z kolejnymi w celu zaczepienia go.Może to dlatego, że nie mam jakiś bojowych cech w sobie i szybko się poddaje, a może to po prostu szacunek do samej siebie
Mnie też irytuje ta opcja. Powinna być jakaś możliwość blokady kto może na nas zagłosować według naszych pretensji, bo jakoś nie czuję się komfortowo z faktem, że serduszka dają mi jakieś 14-latki itp. czy uwaga - męskie profile. Wiedziałem, że szerzy się tutaj pedalstwo ze strony kobiecej(mam tutaj na myśli wysyp kont lesb czy bi, co jeszcze bardziej mnie irytuje), ale tego, że kolesie będą do mnie tutaj startować(bo tak odbieram danie mi serduszka przez nich), to się nie spodziewałem.