styka51
styka51
  15 sierpnia 2012 (pierwszy post)

..jadłam/jadłem:

Witam!

W tym temacie prezentujemy/przedstawiamy/opisujemy to co dziś zjedliśmy na obiad.Możemy wrzucać zdjęcia i przepisy. Na pewno będzie do swoistego rodzaju baza pomysłów na dobry smaczny i zdarzy się, że tani obiad.
Więc zaczynamy:

Mój dzisiejszy obiad to:

Kotlet schabowy z ziemniakami + ogórki kiszone(zdjęcie z neta)

Pozdrawiam i życze smacznego ;)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  10 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Porcja nr 3 to dla Młodego i maciorki.

Zbliżają się święta musi się podzielić, może wpraszamy się na święta ? :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 grudnia 2012
massacre
massacre: Przeciez pisalam, ze zostaje. Zazwyczaj mam obiad na 2 dni, zwlaszcza gdy jest wieprzowina - moj syn nie jada, a ja nie przepadam, wiec tez tylko skubne. Z Toba bym sie podzielila, jasne - w koncu w 50% mam to samo pochodzenie co Ty ;D

Widzisz Jacek jak bym dostał, Pyrko Ty u mnie w domu dla Ciebie też zawsze jest obiad :ziober2:

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 grudnia 2012

tu u mnie .... hehe :D

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Pyrko Ty u mnie w domu dla Ciebie też zawsze jest obiad

no ja mysle, zdjecia nie dales, ale te kotlety ze szpinakiem daly mi do myslenia :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 grudnia 2012
massacre
massacre: no ja mysle, zdjecia nie dales, ale te kotlety ze szpinakiem daly mi do myslenia

Wyglądały jak devolajj bo były nafaszerowane szpinakiem i serem gorgonzola. No w sumie mogłem przekroić i robić foty, ale instynkt pasipożeracza kazał mi je wpiedalać a nie się modlić :ziober2:

JacekGmoch
JacekGmoch
  10 grudnia 2012
massacre
massacre: dziekuje, komplement w Twoich ustach sprawil, ze mam mokre majty

massacre
massacre: Z Toba bym sie podzielila, jasne - w koncu w 50% mam to samo pochodzenie co Ty ;D

Zgłaszam to Jarkowi :zabawa:

Konto usunięte
Konto usunięte: Kurczak z ryżem białym z sosem z mojej tajemnej receptury + surówka z kapusty pekińskiej, pomidora i kukurydzy wyjątkowo z moim tajemnym dressingiem.

Ziomeczku widzę, że na bogatości. Napisz coś więcej o tym kurczaku. Ten tajemniczy dressing to z sosem pomarańczowym? :zabawa:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: instynkt pasipożeracza kazał mi je wpiedalać a nie się modlić

z tego samego powodu sama tu fot nie wrzucam (i tak jak wiekszosc pewnie), ale poczulam wewnetrzna potrzebe udowodnienia swiatu, ze potrafie gotowac i nie sa to slowa rzucane na wiatr :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

JacekGmoch
JacekGmoch
  10 grudnia 2012
massacre
massacre: potrafie gotowac

gordon ramsey w spódnicy, młodsza siostra magdy gessler :zabawa:
mmaryja
JacekGmoch
JacekGmoch
  10 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kazdy moze nim byc

ja tam wolę magdę g.

co to za brzydki avatar eko mamo :zabawa: ?
styka51
styka51
  10 grudnia 2012
massacre
massacre: Filety z wieprzowiny polane sosem barbecue z brazowym ryzem w stylu Cajun

O Boże, Boże, Boże :zakochany:
Dziękuję Ci za tą ucztę dla oczu! Jesto to niczym muzyka dla mych uszu:D
Joanno, jestem wniebowzięta i szczerze zjadłabym coś przyrządzone przez Ciebie :D
Jeśli tylko kupie/dostanę aparat i będe robić coś ciekawego, to również zdam fotorelację:D
JacekGmoch
JacekGmoch
  10 grudnia 2012
styka51
styka51: O Boże, Boże, Boże Dziękuję Ci za tą ucztę dla oczu! Jesto to niczym muzyka dla mych uszu:D Joanno, jestem wniebowzięta i szczerze zjadłabym coś przyrządzone przez Ciebie :D Jeśli tylko kupie/dostanę aparat i będe robić coś ciekawego, to również zdam fotorelację:D

Ostre włażenie maszkary w dupkę rozpoczęte :zabawa:
styka51
styka51
  10 grudnia 2012
Abaddon
Abaddon: O.o Gdzie tak tanio żarcie wydają? To już w mej mieścinie z 10 zeta by trzeba było na coś podobnego wydać w barze mlecznym. Serio tanio.

U mnie przy szkole jest taka stołówka, normalnie 11 zł, dla studentów 7,50. Zupa dla studenta 3,50.
Codziennie maja inną zupę i dwa inne dania. Dziś był schabowy, kapusta gotowana, ziemniaki i kompot, albo zamiast schabowego gyros mógł być. Zupa - rosół:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie tak suche jak sandały z pielgrzymi do Częstochowy :kosz:

Podejrzewam, że był ze śmietaną, bo pogniecione, coś w rodzaju puree.

Konto usunięte
Konto usunięte: Z pewnością żylasty i gumowaty bo z zestresowanej maciorki :kosz:

Wręcz przeciwnie, bardzo miękki i czuć, że świeży :zabawa:

Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie jakieś resztki bigosu sprzed tygodnia :kosz:

Wątpie czy tyle resztek mogliby zorganizować :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Woda z pływającą truskawką/wiśnią to nie kompot :kosz:

Hahahahahaha :lol:
Znawca kompotów się znalazł.
JacekGmoch
JacekGmoch
  10 grudnia 2012
styka51
styka51: Podejrzewam, że był ze śmietaną, bo pogniecione, coś w rodzaju puree.

To 'coś' pewnie koło śmietany nawet nie stało, więc kosz.

styka51
styka51: Wręcz przeciwnie, bardzo miękki i czuć, że świeży

Bardzo miękki to pewnie rozgotowany, więc kosz.
styka51
styka51
  10 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ostre włażenie maszkary w dupkę rozpoczęte

:lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: To 'coś' pewnie koło śmietany nawet nie stało, więc kosz.

Czytaj ze zrozumieniem, plis.

Konto usunięte
Konto usunięte: Bardzo miękki to pewnie rozgotowany, więc kosz.

Schabowego się smaży, a nie gotuje...lolz.

eot.