styka51
styka51
  15 sierpnia 2012 (pierwszy post)

..jadłam/jadłem:

Witam!

W tym temacie prezentujemy/przedstawiamy/opisujemy to co dziś zjedliśmy na obiad.Możemy wrzucać zdjęcia i przepisy. Na pewno będzie do swoistego rodzaju baza pomysłów na dobry smaczny i zdarzy się, że tani obiad.
Więc zaczynamy:

Mój dzisiejszy obiad to:

Kotlet schabowy z ziemniakami + ogórki kiszone(zdjęcie z neta)

Pozdrawiam i życze smacznego ;)
JacekGmoch
JacekGmoch
  10 grudnia 2012
styka51
styka51: Czytaj ze zrozumieniem, plis.

Mam z tym problemy, biorę korepetycje u Marty :zabawa:

styka51
styka51: Schabowego się smaży, a nie gotuje...lolz. eot.

Styka IQ 51 :zabawa: Od smażenia to maciorkom tyłki rosną.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 grudnia 2012

Dzisiejszy obiad pojdzie w pojemniki i do lodowki, bo moj facet mial wypadek i bedzie zarl z menu szpitalnego...

Piersi z kurczaka z opiekanymi warzywami i zapiekanka z ziemniakow

Piersi kurczaka posypane rozmarynem i pieprzem sa na opiekanym wczesniej groszku, szpinaku i porze, na wierzchu jest bekon.
Ziemniaki z kolei z cebula i szalwia posypane parmezanem i pieczone w niskotluszczowej smietanie (100ml) - tak, w SMIETANIE d83dde31

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Kameleon
Kameleon
  11 grudnia 2012

Co ta masakra wyprawia :zabawa:

massacre
massacre: Dzisiejszy obiad pojdzie w pojemniki i do lodowki, bo moj facet mial wypadek i bedzie zarl z menu szpitalnego...

Car accident ? Pewnie miał dość Twojego jedzenia :zabawa:
Kameleon
Kameleon
  11 grudnia 2012

A i ban za to że do pojemników.

[color=white]...
[color=white]...
[color=white]Ale bym opier dolił xd

Earth
Earth
  11 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Car accident ? Pewnie miał dość Twojego jedzenia

Przekraczasz już wszelkie normy idiotyzmu. :wtf:

Aśka, wnioskując, że wstawiasz fotki żarcia na forumie to nic szczególnie poważnego się nie stało na szczęście. Niech szybko wraca do zdrowia i do domu. :))
A jedzenie wygląda ciekawie, zjadłabym zapiekanki ziemniaczanej, hm. ;> :D
Abaddon
Abaddon
  11 grudnia 2012
massacre
massacre: Dzisiejszy obiad

..wydaję się większy porcjowo xD
Zauważ ze nawet Gad nie czepił się ilości żarła ^^
Jego oczy zadowolone = prawdopodobnie i żołądek :brawo:

massacre
massacre: moj facet mial wypadek i bedzie zarl z menu szpitalnego...

Byle nic poważnego :/
Żarło tam, tu może się pochwalić/podbić Gad, iż wsio stamtąd w kosz :tak:
massacre
massacre
  11 grudnia 2012
Earth
Earth: Aśka, wnioskując, że wstawiasz fotki żarcia na forumie to nic szczególnie poważnego się nie stało na szczęście.

ja tak reaguje na stres :crylol:
a powaznie to nic sie nie stalo, prawdopodobnie dzisiaj go wypuszcza. Wypadek nie z jego winy, jakas dupa sie spieszyla z telefonem w reku i go puknela w tyl. Badaja wiec go na whiplash injury

Abaddon
Abaddon: Żarło tam, tu może się pochwalić/podbić Gad, iż wsio stamtąd w kosz

tu w szpitalach daja Ci menu i sobie wybierasz, wiec nie jest takie zle. Masz opcje halal i wegetarianska :Rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Kameleon
Kameleon
  11 grudnia 2012
Earth
Earth: Przekraczasz już wszelkie normy idiotyzmu.

Lepiej poudawać że mnie to obchodzi. Na pewno wolał halala niż szamać w domu. hehe
Earth
Earth
  11 grudnia 2012
massacre
massacre: ja tak reaguje na stres a powaznie to nic sie nie stalo, prawdopodobnie dzisiaj go wypuszcza. Wypadek nie z jego winy, jakas dupa sie spieszyla z telefonem w reku i go puknela w tyl. Badaja wiec go na whiplash injury

Jedzenie to owszem, świetny sposób na stres, nie wiem jak to działa. O_o
Pewnie będzie miała ostro przekichane, z tego co się orientuję z Waszego prawa tam. :)
A, w takim razie dobrych wyników życzę. :) I mykam już stąd, papa :)
Earth
Earth
  11 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Lepiej poudawać że mnie to obchodzi. Na pewno wolał halala niż szamać w domu. hehe

Jak nie obchodzi to lepiej się zamknąć. Zaważyłam, że ten nowy sposób bycia bardzo Ci na rękę, bo masz opcje, że wszyscy się Tobą irytują -> jesteś w centrum zainteresowania, a powinno sie zwyczajnie Ciebie olać, może byś wiedział, że to kiepski sposób na zyskanie pogłosu i możesz sobie połechtać samotne ego w jakiś przystępniejszy sposób.
Z mojej strony eot.
Kameleon
Kameleon
  11 grudnia 2012
Earth
Earth: bo masz opcje, że wszyscy się Tobą irytują -> jesteś w centrum zainteresowania, a powinno sie zwyczajnie Ciebie olać, może byś wiedział, że to kiepski sposób na zyskanie pogłosu i możesz sobie połechtać samotne ego w jakiś przystępniejszy sposób. Z mojej strony eot.

Jestem pępkiem świata xd
massacre
massacre
  11 grudnia 2012
Earth
Earth: Jedzenie to owszem, świetny sposób na stres, nie wiem jak to działa. O_o

ja tez nie wiem, akurat na stres nie jem nic.
Earth
Earth: Pewnie będzie miała ostro przekichane, z tego co się orientuję z Waszego prawa tam. :) A, w takim razie dobrych wyników życzę. :) I mykam już stąd, papa :)

nie wiem jak to bedzie, musimy zobaczyc co jest w papierach. jezeli bedzie jasno i wyraznie opisany wypadek z jej winy przez policje i rzeczoznawce, to nie powinno byc problemu.

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  11 grudnia 2012

Czy ja dobrze trafiłem w temat o żarciu ...... bo mam zapiekankę makaronową :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

styka51
styka51
  11 grudnia 2012

Bułka z serkiem wiejskim.

JednaWielkaOrgia
JednaWielkaOrgia
  11 grudnia 2012

Hot dog z kiełbasą chilli i mixem sosów na lotosie plus zupę ogórkową.