styka51
styka51
  15 sierpnia 2012 (pierwszy post)

..jadłam/jadłem:

Witam!

W tym temacie prezentujemy/przedstawiamy/opisujemy to co dziś zjedliśmy na obiad.Możemy wrzucać zdjęcia i przepisy. Na pewno będzie do swoistego rodzaju baza pomysłów na dobry smaczny i zdarzy się, że tani obiad.
Więc zaczynamy:

Mój dzisiejszy obiad to:

Kotlet schabowy z ziemniakami + ogórki kiszone(zdjęcie z neta)

Pozdrawiam i życze smacznego ;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 grudnia 2012

Nie widzę zdjęcia :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

JacekGmoch
JacekGmoch
  10 grudnia 2012
massacre
massacre: Nie widzę zdjęcia

To załóż okulary hehe :zabawa:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  10 grudnia 2012

Pyro widzę nieźle gotujesz, I'm impressed 261d

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

JacekGmoch
JacekGmoch
  10 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Pyro widzę nieźle gotujesz, I'm impressed

Biedackie porcyjki Grzegorzu. Musiałbyś 4 razy prosić o dokładkę by poczuć, że coś zjadłeś :zabawa:.
pijana
pijana
  10 grudnia 2012

Śmiecham mocno z typa, który nie je nic innego niż biedne spaghetti, a hejtuje innych :rotfl: A nie, przepraszam, robił coś ostatnio z sosem z torebki :]

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Biedackie porcyjki Grzegorzu. Musiałbyś 4 razy prosić o dokładkę by poczuć, że coś zjadłeś .

Jacek ja u każdego musiałbym prosić o dokładkę, ale myślę 3 takimi filetami najadłbym się :D

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

massacre
massacre
  10 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Pyro widzę nieźle gotujesz, I'm impressed

dziekuje, komplement w Twoich ustach sprawil, ze mam mokre majty :zabawa:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  10 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: ale myślę 3 takimi filetami najadłbym się :D

Moj facet sporo je, dwa mu wystarczyly - moze nie wyglada, ale jest bardzo sycace.

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 grudnia 2012
massacre
massacre: dziekuje, komplement w Twoich ustach sprawil, ze mam mokre majty

ja już też :rotfl:
:zabawa:

massacre
massacre: Moj facet sporo je, dwa mu wystarczyly - moze nie wyglada, ale jest bardzo sycace.

No aż tak nie wygląda na syte, wygląda na pewno na smaczne.
Musisz dawać więcej fotek ze swojej kuchni, chociaż wzrokiem sobie pojem :D

JacekGmoch
JacekGmoch
  10 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A nie, przepraszam, robił coś ostatnio z sosem z torebki :]

Sugerowanie wyższości 'wykwintnych babeczek' Pijanej Dominiki nad sosem.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jacek ja u każdego musiałbym prosić o dokładkę, ale myślę 3 takimi filetami najadłbym się :D

Myślisz,że Pyra by się podzieliła ? :zabawa:
JacekGmoch
JacekGmoch
  10 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: biedne spaghetti

PS. Domi, jak robisz spaghetti to zamiast keczapu dodaj kiedyś zblendowane, świeże pomidory kiściowe, wtedy spaghetti nie będzie biedackie :zabawa:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  10 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Myślisz,że Pyra by się podzieliła ?

Skoro jej facet zjada 2 to jeszcze coś jej zostanie, żyłą nie jest więc da.

JacekGmoch
JacekGmoch
  10 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Skoro jej facet zjada 2 to jeszcze coś jej zostanie, żyłą nie jest więc da.

Porcja nr 3 to dla Młodego i maciorki.
Kameleon
Kameleon
  10 grudnia 2012

Kurczak z ryżem białym z sosem z mojej tajemnej receptury + surówka z kapusty pekińskiej, pomidora i kukurydzy wyjątkowo z moim tajemnym dressingiem.

massacre
massacre
  10 grudnia 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Skoro jej facet zjada 2 to jeszcze coś jej zostanie, żyłą nie jest więc da.

Przeciez pisalam, ze zostaje. Zazwyczaj mam obiad na 2 dni, zwlaszcza gdy jest wieprzowina - moj syn nie jada, a ja nie przepadam, wiec tez tylko skubne.
Z Toba bym sie podzielila, jasne - w koncu w 50% mam to samo pochodzenie co Ty ;D